|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
banned
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Hvala KG
Isprobavam redom.... ako sam dobro skinuo ...scarbee je zapravo wurlitzer?..... ja sam skinuo kao semplovi za KONTAKT? jel to to? Prilicno je prirodan..... itotalno klin tj suv.... Kad bolje razmislim ja sam i sa lizardom bio zadovoljan ali sam hteo da probam jos neke.....4 front ima odavno..... Sace isprobam i ostatak pa ce javim utisci... @Keks....onako sam ono pejstovo ...nisam htia da te demantiram! ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
banned
|
![]()
Ma demantuj me slobodno, nisam samo siguran kakvu prirodnost tra?i? od električnog klavira.
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
pa jbg mislio sam na ono nemoguce..... onu nepredvidivost ....kao kad pravi rhodes zabodes u fender twin reverb amp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
neki koji ima makar malo mooda kao pravi.....
evo sad sam smislio da zabodem izlaz zvucne karte u twin reverb i da pokrenem neki wurly ili lizard.... pa da ga pogonim preko lampasha da vidim dal ce da mu ubije onu sterilnost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
banned
|
![]()
Ne'am pojma onda, nisam probao pravi rhodes, probao sam samo ovu 4front emulaciju i mr tramp 2. Pre sam na winu koristio jednom lounge lizzard i neki besplatni e-piano, bio je vrlo lep. Jebem li ga, ja uspem izvuci svasta iz toga, al' to moje svasta mozda nije to sto tebi treba.
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Mislio sam da ga ukljucim u pravi Fender amp.... pa da ga snimim mikrofonom...cenim da ce to biti naj...
jer recimo emulacuja twin reverba iz amplitube fender pluga ne moze ni da primirise pravom Twinu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
banned
|
![]()
Da, tu si u pravu, verovatno je problem do modulacija u amp-u i reverbu koje nije lako emulirati. Ja sam skoro nesto citao sasvim slucajno na netu i naisao na jednu vrlo zanimljivu ideju, koju mozes probati kada je softver u pitanju: napravi send i na njega stavi prvo chorus, koji podesi da nema fidbek, kratko kasnjenje, do 20ms, stavi mu modulaciju, negde na 1/4 pune vrednosti, pa onda stavi emulaciju pojacala ili reverb. Probaj onda kakav zvuk dobijas, moze ti se svideti. Koristio sam to na nekim semplovima i dalo mi je solidan rezultat.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitara, klavir i rep. | HeatMan | Promocija radova | 44 | 05-12-2008 06:01 PM |
Klavir | zmaj | Ogi Radivojević | 2 | 01-10-2007 10:58 PM |
Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 07:13 PM |
KAKO SNIMITI KLAVIR? | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 05-10-2004 08:03 PM |