|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
ploca tesko moze biti problem......
jasno mi je za caviar green na 5400, oni to inace rade, padaju u hibernaciju blue ne bi trebao to da radi...trebao si za malo vise novaca uzet black 1TB. koliko ukupno imas diskova u konfig? mogu li svi da idu na master? ne znam koliko pravi razliku kad je hdd na slave probaj PUIS jumperom na disk probaj i AHCI mode i biosu ako je win 7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
ahci mode u biosu je uključen, probao stavit jumper na taj puis (nemam pojma ?to je to) i nije mi se htio "dignut" sistem, vrti,vrti i ni?ta..
http://img573.imageshack.us/i/slikac.jpg/ http://img715.imageshack.us/i/slika3b.jpg/ http://img834.imageshack.us/i/sl4g.jpg/ ovaj mxtor je nedavno slu?io za samplove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Power Up In Standby, svakako je bila glupa stvar za isprobat ali eto...
testovi izgledaju skroz ok. da nije neki smart za diskove upaljen? nista mi vise ne pada na pamet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Power Up In Standby
aj malo detaljnije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
kad sistem padne u hibernaciju jumper omogucava da disk i dalje dobija struju i okrece, najjednostavnije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
ok, a koji jumper, gdje stavit?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
pise ti na disku
jumpered pins 3 and 4 enable PUIS, ima nacrtano koji je koji pin |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
a toooo!
ah, to sam probao (iako nisam imao blage čemu slu?i), ?al windows mi se sporije digao tad, a taj disk na kojem sam to napravio nije se pokazao, a u disk manageru bio je unalocated i nije mogao da ga formatira ni bilo ?to drugo da mu radi, izbaciovao nekakav I/O error... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
update;
od velikog diska napravio malu particiju od 160gb i u nju stavio libarya i učitava bez problema!? tu i tamo zastane na sekundu i odmah ide dalje, tako mi je i prije radilo, znači to je ok.. Sad trebam napravit hrpu malih particija?! ŠIPAK! nakon resetiranja, neće da učitava kako treba! Last edited by tomycrosound; 05-01-2011 at 07:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
a jesi li probao IDE mode? dobri, stari...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |