|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako su oba snimaca - digitalna, ne mogu da verujem da se to toliko "raspada". Mislim, u pravu je i cika Arthur i svi, ali klock i to je sve nesto u milisekundama itd, a ovde bas treba da se dooobro raspada da bi se primetilo toliko... ![]() Moguce vidis, da mu je projekat namesten u 24fps, a da je sam snimak 25fps ili tako nesto...
![]() |
![]() |
#2 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Ono ?to Analog ka?e je verovatno najbli?e istini, mada čak i u tom slučaju audio obično ide prilično stabilno, a to je ono ?to Jox nije naveo. Dakle, Jox, daj malo konkretnije podatke o tome ?ta ti se raspada u odnosu na ?ta. I u kom softveru uop?te misli? da sinhronizuje? događaje? Pozdrav, Vasa |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
jednostavan test- snimi jedan najobičniji klik metronom na neku drugu spravu, analgonim putem. Zatim pusti sa te sprave taj snimak i snimi ga nazad odakle si ga pustio prvi put. Složi prvi klik, i videćeš da već od drugog kreće da se dešava chorus i raspadanje, bar po fazi. Obrni fazu, doći ćeš do sličnog zaključka. Milisekunde ili ne, meni do kraja prosečne pesme od 3-5 minuta ume da bude razlaz i po 10ak sekundi, što je baš mnogo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audion na Zagrebačkom Audio Video Show-u | diviner | Obavestenja | 5 | 01-11-2009 06:11 PM |
Dva stereo izvora u jedne slusalice - najjednostavniji nacin? | oaprograms | Computer Hardware | 6 | 08-06-2009 12:35 PM |
Popis Svih Analognih Izvora Zvuka | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 27-09-2008 02:21 PM |
Video/audio multitraking sinhronizacija | Igor | Audio Software | 37 | 17-02-2008 04:10 PM |