|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A reverb na snare-u u hiphop-u i nije tako retka pojava :S I pre se koristio i danas :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
kak to radis? smanji? relese?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Da da, u glavnom.
Na jednom miksu su mi bili poslali zgazene vokale gde je svaki tvrdji suglasnik imao preveliki tranzijent (K, T, P, C...) to sam resio smanjivanjem tranzijenta tada na sonnox-u, i to je bi ocajnicki pokusaj koji je uspeo. Generalno ljudi cesto koriste tranzijent dizajnere za taj zvuk sobe itd, nije najslavnije resenje, ali radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() 2. ekipa ti je manje vise rekla. Najvaznija stvar je "koristi usi" !!! i to je to. Alate ces vremenom nauciti da koristis, a ako su u startu semplovi i instrumenti dobri, pesma ce sama da se miksa jako lako. ...vidim da radis beatove, i u prilog toj prici ide ona cuvena prica oko Yamaha Motif Rack-a.... tj bukvalno ako nakucas MIDI trake i pustis sa njega to, vec u startu zvuci kao ploca ![]() Ovo sto ti je DaBear napisao - to je to. Medjutim, evo uradi i posalji nam da cujemo. Male su sanse da ces iz prve da razvalish (mislim, daj boze). DA me ne shvatis pogresno, nije zla namera. Samo se sve svodi na krajnji produkt. Kao sto 100 zena kuva iz istog kuvara i dobijes 100 razlicitih ukusa, tako je i ovde - ne cujemo svi isto, ali uvo se moze trenirati, samo je potrebna volja i vreme pozZ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Imam 15 godina, beatmakingom sam poceo da se bavim pre godinu dana. Smatram da nisam toliki amater za svoje godine ali bih voleo da preslusate neke moje radove da bi znao sta treba da se popravi i na koji nacin i u kom programu da nastavim dalje. Radim u FL Studiu 9. Na ovom linku su nekih 10-ak instrumentala. Ko stigne tj. ko ?eli nek' preslu?a sve.
Pozz http://soundcloud.com/krlebeatz848 Last edited by KrleBeatz848; 01-02-2012 at 12:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Miks u kontrafazi? | newbieOP | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 19-12-2008 02:08 AM |
Pocetak Operacije gistrijumf! | Eeva_r&b | Pricaonica | 195 | 14-11-2008 12:40 AM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |
Pocetak-kraj snimanja u SX | Lenjin | Audio Software | 2 | 13-02-2005 02:26 PM |