|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
siroti skener
![]() pozdrav bogi
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
uvek sam voleo dobre obrade
moram priznati ova je dobra....originalna... a i sam ambient sacinjen od ovih zvukova je bas kul a umetnos' e u poslednjim decenijama nazalost vise niko ne zna sta je to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Zapravo - stvaranje i do?ivljavanje onoga ?to je stvoreno su dovoljni razlozi da ono ?to se nalazi između posmatramo kao umetnost. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 28-09-2010 at 02:52 AM. Reason: gramatika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ma da ...kad onako pogledas odozgo iz kosmosa.....ljudi su mnogo tih stvaralackih prostranstava ispucali....
Mada ima jos mnogo da se kaze...nesto posebno danas stvore tek poneki... A inventivnost onih mnogih koji nisu poneki....svede se na kreativnu reciklazu... odnosno obradjivanje... no i to je nastavak puta koji neko poche... svakako bolje i obraditi nesto postojece...dati mu novu notu...draz....pokazati da ga gledas iz originalnog ugla.....ima tu kreativnosti ipak... dakle bolje i to nego stvoriti neko djubre....da svedem ..bolje originalna reciklaza...nego degradirajuce srvaralastvo... al posto se danas sa sigurnoscu ni ne zna sta je degradirajuce....i uvek ispadne debata... ajd onda bar nek nije destruktivno...u bilo kom pogledu Ovo sto je ovaj lik napravio sa ovim masinama...je domisljato....moze i za neki retro futura film ![]() zapravo on je kreirao instrument koji moze odsvirati i neku tvoju ili moju pesmu....i eto sprege....autor izvodjac....zajedno smo ipak neki kreativni tim ovaj napiso pesmu a drugi konstruisao instrument... dane zaboravimo i njih ...inzenjere projektante ...konstruktore i graditelje mnogih instrumenata i sprava....zahvaljujuci kojima danas komponujemo i stvaramo....i ciji zvuk inspirise i pokrece na stvaralastvo... i oni su isto kreativci umetnici i to cak mnogo univerzalniji...ali su se odlucili da svoju kreativnost ne usmere na pisanje nekoliko kompozicija.....vec na konstrukciju instrumenta koji ce inspirisati stotine kompozitora i izazvati hiljade kompozicija.... zato i kazem i mashinci su umetnici.... i mnogi drugi....ali su tu titulu malo nepravedno prisvojili knjizevnici, muzicki likovni i dramski umetnici... sve u svemu vajar npr vaja od kamena...ali mu ne mozemo zameriti sto i taj kamen nije sam stvorio.... svako se nastavlja na neciji zivot i delo....jedni druge inspirisemo...gradimo... i kolko god to izgledalo malo nesvarljivo za ljudske sujete.... svi smo ekipa ljudi na zemlji jedni druge uzrokujemo neprestano pozz
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 28-09-2010 at 01:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#16 |
banned
|
![]()
I uzorkujemo
![]() Lepo receno korenjak!
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
joj uzorkovanje sam zaboravio...
mmmm... keks ne pocinji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
banned
|
![]()
Evo, necu.
![]()
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() Ovaj je muzikalniji ![]()
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Prosto obozavam ovakve debilizme.
-Ne mogu da ga odvojim od kaveza s majmunima. -Pa kad su smesni. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
evo da vidite kako sam ja proveo pro?lu noć | bassystem | Razno | 18 | 25-05-2009 12:37 AM |
Ha! Vidite šta otkrih! | balthazaar | Pricaonica | 17 | 27-03-2008 02:54 PM |
Evo Da Vidite Sta Je Masina!! | DaBear | Computer Hardware | 0 | 21-04-2007 01:25 PM |
Koga bi voleli u Beogradu da vidite | AcaHari | Razno | 48 | 20-03-2007 01:07 PM |
Nova strava sprava iz PreSonusa | Tiki the Boyler | Computer Hardware | 2 | 31-01-2006 08:58 AM |