|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
esi juli@ http://www.esi-audio.com/products/julia/ isto nije lose
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
banned
|
![]()
Ni slucajno odidzi i slicne igracke karte, vise ces vremena provesti podesavati ih nego sto ces raditi. Bilo sta drugo u tom cenovnom rangu je dobar izbor, izaberi po onome sto ti je potrebno.
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
pa eto ja imam prijatnih iskustava sa m-audio konverterima u tom cenovnog rangu. A pritom mo?e i PT da potera ako ga nekad bude zanimalo. Jedino je mixer od m-audio malko priglup, al to za njega nema nekog značaja ako se samo kani programirati. A takođe, preporučio sam mu FW kartu, ?to mu omogućava jo? veću slobodu, da ako oće mo?e i na pla?i da se igra sa beatovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Slazem se sa Arturom M-Audio za te pare najbolej resenje moze i Teratec i on je dobar a i 1212 Emu . Ma sve je dobro sta god da izmes u tom rangu novca neces pogresiti nema tu velike razlike .
![]()
Last edited by Francuz; 03-08-2010 at 11:54 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da cu da suzim izbor za sad na EMU 1212m i Esi Juli@.Cak nekako mi je cak JULI@ bliza jer ima bolje drajvere za razliku od EMU . .
Sacekacu jos malo i google-vacu pa cu doneti odluku ..
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]()
EMU je prilicno izvikan. Ja za slusanje imam audiofilski da Arcam BB3. Sigurno je bolji 20 puta od mnogih mnogo skupljih konverrtora i kartica, radi samo na 1bit/44.1 k Hz.
Quote:
Last edited by google; 03-08-2010 at 03:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
150 evra, zvucna karta |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koja USB zvucna karta uz ADA800? | Yeahlenn | Computer Hardware | 0 | 04-10-2009 04:45 PM |
Zvucna karta i Mic... preporuka potrebna... | "7" | Computer Hardware | 9 | 29-01-2009 08:50 AM |
zvucna karta edirol fa-101 | Kontaktronik | Computer Hardware | 0 | 19-10-2007 09:13 PM |