|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
Quite interesting
![]() Ja grdji zvuk na digitalnom mikseru nisam sreo od A&H iLive 112, jedva sam izgurao koncert... A imao sam vrlo lep ispeglan RCF razglas. Ya sam stari fan Yamahe- daj mi bilo sta i to je to. Taj omrazeni LS9 meni radi najbolje od svega (ako smo u tom price range-u, ne pricam o PM5D). Behringer za sada nije los - odlicno radi, mada mi je LS9 miliji i dalje. Naravno da ga X32 sije sta sve moze za te pare, naravno... ... Nisam znao da je Studioton Ivan na Mackie? Zar nije na Tascamima? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja trenutno imam midas venice 160, i razmisljam o upgradeu (ne zvuka nego mogucnosti).....
Da li x32 (mozda compact verz) ili midas F pa sa laptopom (FW) sa waves native rackom, npr? Ova druga varijanta mi opet pod rukom, analogija, stari dobri midasovi eq/preampi, suma.... a efekte da vucem sa kompa (to bar nije skupu, mislim efekti ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
u poslednje vreme bas pratim desavanja na live sceni posto mi je u planu kupovina live digitalnog miksera (ide leto,koncerti...).Svuda sam na forumima citao pozitivne kritike o X32,cak i tvrdokorni Ameri nemaju zamerke na ovaj mikser.Moramo da priznamo da su svi morali da spuste cene svojim proizvodima da bi bili konkurentni,evo na primer AH,Soundraft,Presonus...Da bi poboljsao zvuk (primetno) Z Joksimovic (tj. njegova ekipa Dejo,Sajic..) koriste eksterni DA koverter ,mislim da je Lavry, i preko Aes izlaza iz x32 ,dobijaju kvalitetniji zvuk.Ono sto je interesantno je da iz stage boxa mozete da povucete preko ADAT izlaza paralelene signale za npr. monitor mikser ili reportazna kola,pa vam ne treba veliki skupi spliter (naravno trebaju vam konvereteri ako idete analogno...).Uglavnom , svi kazu da je best bay i ready to play,znaci cak i ako nemate digitalne multikore,lan kablove, presonalne monotoringe,blablabla ukljucite mikser i direktno ubodete mikrofone u njega i vozi misko!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Dvoumim se da pitam a project mix ,dosta skromnija varijanta.,.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SuperModerator
|
![]()
M-audio ProjectMix? to je zvucna karta sa faderima, nije digitalni mixer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Greshka sory..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
SuperModerator
|
![]()
Nisam slusao tascam, ali meni svaka yamaha (osim prastare prve o1v) radi kao sat. Ali svaka.
Slicnosti sa ovima - yamaha nesto tvrdja j hladnija od behringera. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Potpuno je neprimjereno porediti DM24, a pogotovo 02R sa X32 jer su generacijski ko tinejdžer i deda.
U prevodu... X32 je potpuno superioran u odnosu na te miksere.
' 'The Funk' is the space that lives between the notes! ![]() Last edited by Tiki the Boyler; 01-04-2014 at 10:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Sta to ima X32 sto nema dm24 ili 02R . DM24:Compresor i gate i eq po svakom kanalu ,TC 3000 reverb algoritmi,4 stereo auxa ,8 buss, i relativno (za mene ) jasan routing i sve veoma brzo dostupn.Predpojacala ne mogu da poredim sa X32 jer ih nisam cuo ali ne mislim da je nebo i zemlja ?
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
to ti je ono "ko tele u ?arena vrata" jbg..takav je marketing danas... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |