|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
cao, nov sam na forumu i imam jedno pitanje za iskusnije. naime bavim se produkcijom elektronske muzike, tacnije microhouse-a, deep house-a. radim u ablet live 8.0.1, bez eksternog hardvera tj. samo na racunaru. poslednjih mesec dana sam razmisljao o nabavljanju neke opreme ali postepeno, jedno po jedno. zamolio bih neke od vas koji se razumete u opremu za ovakav tip produkcije, da mi preporucite od cega bih morao da krenem? da li su to sintisajzeri, muzicka karta, sempler, mixer ili sta vec? ja sam za uzimanje najpotrebnijeg, posto se ne bi razbacivao novcem. krenuo bih i od polovnih stvari, kako bih se malo uvezbao i stekao neko iskustvo sa tim instrumentima! ukoliko neko od vas poseduje takve instrumente a prodaje ih neka ostavi ponudu na mladenovicnenad88@gmail.com! unapred hvala
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
your setup? | SumAnuT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 66 | 18-08-2009 12:23 AM |
Emu ili device setup? | disco violence | Computer Hardware | 1 | 04-02-2009 03:42 PM |
HDD Setup? | iDSMB | Computer Hardware | 3 | 21-01-2009 10:34 AM |
new home setup | rebelwarrior | Computer Hardware | 7 | 09-11-2008 09:54 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |