|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ja sam dosta puta kupovao na "slijepo" i to bas iz Srbije i nisam imao nikakvih problema, sve je bilo ok, posebno od članova ovog foruma.
Mada sam se poceo bojati oglasa tipa ispod cijene ili hitno. Ako je tko imao neka negativna isklustva sa pojedinim clanovima ovog foruma bilo bi mozda dobro da to napise kako bi bili oprezniji, mada su osobno meni oni referntna lista. Pozz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ali ipak kupovati na slepo je rizik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da ne odemo u dubiozu....
Ja pred poštarom nikad nisam pakete otvarao, a i ne sjećam se da je pisalo šta je unutra. Znači, na paketu može pisati ono što je dogovoreno, a unutra može biti nešto drugo. Činjenica je da kad fali love, ljudi svašta rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ljudi, ja sam PRODAVAO preko poste i naravno da me niko nije pitao u posti sta saljem niti sta je unutra.
Samo je bilo vazno da naglasim kolika je vrijednost paketa da bi se mogla nadoknaditi meni eventualna steta ili nestanak ili sta god. Kontam da sam mogao co`eku upakovati kamenje i prodati i biti dobar nesto evrica, ako me kapirate? @Mogli uz postovanje, ![]() Mudar covjek ne treba da sumnja jedino ako pazari od opatica ili monahinja crkv. kalendare i sl. ![]() Jedino snimiti razgovor na mob.dok dogovarate ili slicna detektivska sranja ali... Dakle, pazario preko Ebay-a, par puta, provjerena firma, prezadovoljan! Provjeravaju u medjuvremenu u par navrata mejlom da li sam dobio posiljku, ali naravno u pitanju su neki razumni iznosi do 150 bucksa i to je to. PAMET U GLAVU to je jedino! Last edited by Ngino; 24-04-2010 at 03:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Prevara i jos u Srbiji ma nije moguce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |