|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Alo bre, bas si preterao sa tim babama koji ti je moj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Samo sam mirno skrenuo paznju na to da kazes kako je Mercedes bolji od Astre i jos si upro... Evo, kazem, u pravu si. Nije mi bila jasna shema po kojoj poredis neuporedivo i to je sve, a tu ukusa nema, jer kada se prica o ukusu, prica se o dve stvari sa istovetnim ekonomskim elementima sto, svakako, nije bio slucaj. Poz'
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Ma ne, nisam nervozan, izvini ako sam malo bio grublji u pisanju, jednostavno imao sam obadve masine pa da ne rasplinjujem mnogo pricu, ja nisam covek koji ne zeli da cuje i tudje misljenje bas naprotiv j...s ga promakne nesto, ali nesto u sta sam siguran iza toga stojim sto posto, u svakom slucaju skapirao sam ja tebe i nisam imao nikakve lose namere...Poz...!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Cheers!
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Pa da bre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Sto se konvertora tice puno su bolji.Ono sto cujes na kompu cujes i na 2box-u(ili su razlike stvarno male).Jedna ispravka nema hard 8 nego 4Gb ali i to je dosta za 2-3 vrhunska kompleta
@big bockie Nisi me najbolje shvatio ja prodajem ili cu prodavati ddrum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Jedno pitanje za Magnuma ako nije tajna.Ako sam dobro shvatio obradjivao si zvukove za ddruma a njihova extenzija je .mid a ja evo vec 300 godina trazim program koji pretvara wav u mid ali bezuspjesno.Bio bih ti zahvalan do groba i nazad da mi kazes ime programa koji to radi.Thx!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Ne, nepostoji program za to koliko ja znam, jurio sam to medjutim nisam nasao, zaboravi na to slobodno, barem za sad.Ja sam obradjivao wav (imam oko 15 cd-a akai,roland, batery, steven slate...) pa ubacivao u ddrum.Same boje od ddrum-a su mi bile malo mutne, samo sam mogao to malo da osvetlim na eq i to je to.Poz..!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|