Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-04-2010, 11:45 AM   #11
magnum
Senior Member

Default Re: 2 Box Drumit five...

Alo bre, bas si preterao sa tim babama koji ti je moj, lepo sam rekao kao sto sam napisao gore, ali ti verovatno ne citas, pa evo ponovo: SVAKO IMA PRAVO NA SOPSTVENI IZBOR, ako si toliko pristrasan uzmi brate i kupi 2box nemam nista protiv !!!
magnum is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2010, 12:09 PM   #12
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by magnum View Post
Alo bre, bas si preterao sa tim babama koji ti je moj, lepo sam rekao kao sto sam napisao gore, ali ti verovatno ne citas, pa evo ponovo: SVAKO IMA PRAVO NA SOPSTVENI IZBOR, ako si toliko pristrasan uzmi brate i kupi 2box nemam nista protiv !!!
A sto si nervozan?

Samo sam mirno skrenuo paznju na to da kazes kako je Mercedes bolji od Astre i jos si upro...
Evo, kazem, u pravu si.

Nije mi bila jasna shema po kojoj poredis neuporedivo i to je sve, a tu ukusa nema, jer kada se prica o ukusu, prica se o dve stvari sa istovetnim ekonomskim elementima sto, svakako, nije bio slucaj.

Poz'

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2010, 12:33 PM   #13
magnum
Senior Member

Ma ne, nisam nervozan, izvini ako sam malo bio grublji u pisanju, jednostavno imao sam obadve masine pa da ne rasplinjujem mnogo pricu, ja nisam covek koji ne zeli da cuje i tudje misljenje bas naprotiv j...s ga promakne nesto, ali nesto u sta sam siguran iza toga stojim sto posto, u svakom slucaju skapirao sam ja tebe i nisam imao nikakve lose namere...Poz...!!!
Old 16-04-2010, 01:22 PM   #14
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Cheers!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2010, 04:34 PM   #15
magnum
Senior Member

Pa da bre
Old 16-04-2010, 05:30 PM   #16
percival
Member

percival's Avatar

Sto se konvertora tice puno su bolji.Ono sto cujes na kompu cujes i na 2box-u(ili su razlike stvarno male).Jedna ispravka nema hard 8 nego 4Gb ali i to je dosta za 2-3 vrhunska kompleta

@big bockie

Nisi me najbolje shvatio ja prodajem ili cu prodavati ddrum
percival is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2010, 03:48 PM   #17
percival
Member

percival's Avatar

Jedno pitanje za Magnuma ako nije tajna.Ako sam dobro shvatio obradjivao si zvukove za ddruma a njihova extenzija je .mid a ja evo vec 300 godina trazim program koji pretvara wav u mid ali bezuspjesno.Bio bih ti zahvalan do groba i nazad da mi kazes ime programa koji to radi.Thx!!!!
percival is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2010, 01:43 PM   #18
magnum
Senior Member

Ne, nepostoji program za to koliko ja znam, jurio sam to medjutim nisam nasao, zaboravi na to slobodno, barem za sad.Ja sam obradjivao wav (imam oko 15 cd-a akai,roland, batery, steven slate...) pa ubacivao u ddrum.Same boje od ddrum-a su mi bile malo mutne, samo sam mogao to malo da osvetlim na eq i to je to.Poz..!!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules