|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
snašo sam se sa countoffom. A za input routing sam iskopao podatke sa Maudio foruma, i ladno priznaju da to neće da može. Bug vezan za Smux operacije, i nije popravljen ni u 8.0.1 .... A ja se ozbiljno razmišljao da kupim legalno 8icu i lightbridgea pa da kompletno pređem za tracking na nj. C C C.... i to mi je firma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Mnogo si subjektivan i ostrascen...
![]() Vec dugo govoris o PT i jos uvek si negativan, veruj mi da zvucis kao da stalno trazis neke mane i da jedva docekas da ih pronadjes... ![]() Ako ti se ne dopada, onda lepo budi i dalje na Steinbergu i mirna ti glava, a opet kako sam sa Steinberga presao na Logic, pa sa njega potpuno na PT i ne nameravam da ikada igde vise odem, ne vidim razlog da se oko bilo cega zalis, samo se opusti i prepusti, kao kad ucis da plivas, rodjen si sa osecajem, samo imaj malo vere... ![]() Sve moze, samo polako... Sto se tvog problema tice, probaj 8.0.3, ili (skuplji) Digi hardware... ![]() Last edited by kravadinka; 07-02-2010 at 10:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]()
Ma ne zali se, covjek samo pise sta moze a sta ne moze, i pita vas ostale za vasa iskustva. Nema potrebe potezati se licnim, kada su u prici sasvim egzaktne stvari u pitanju.
Last edited by diviner; 07-02-2010 at 10:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
naprotiv, veoma sam bio oduševljen što sam našao gomilu stvari koje može PT a ne može moj voljeni steinberg, toliko napaljen da sam već tražio dealera da kupim 300e softwarea, al sam se iznervirao oko jedne gluposti koja mene direktno pogađa a to je da ne mogu da usnimavam ono što sam u hardwareu kupio, a to je 18 kanala u SMUX modu. To je bila jedna od presudnih opcija što sam uopšte kupio tu kartu kao i to što je PT kompatibilna. Znači, ne da nisam tražio izgovor, nego sam bio spreman da dam pare, što Steinbergu za već 5 godina vernosti nisam. Tako da, ako trebam da snimam u Nuendu, pa da importujem u PT, pa da editujem, pa da vraćam jel je manji broj kanala, ne vredi. Mnogo muke ni oko čega. Ili svakako ne vredno mojih novaca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ako sam te dobro razumeo, problem su ti 17. i 18. kanal koje ti PT ne vidi?! To je toliko nepremostiv problem?!
![]() Sa 002 i ADAT-om takodje imas svih 18 kanala koji rade, jeftinija je opcija od svega toga sto imas i ne bih poredio stari dobri ADAT sa konverterima neke tamo karte, cak i ako bih se tripovao oko toga... ![]() Sta ti je taj SMUX mode? I zasto bi iz PT vracao opet u Nuendo?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
majstore, ajd iz najbolje namere, samo lepo pročitaj šta je problem i sve će ti biti jasno, kul?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo pitanjce 2 | Max | Audio Software | 31 | 26-04-2008 12:52 PM |
uad pitanjce | dlukace | DSP forum | 19 | 30-03-2005 08:55 PM |