|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ljudi pa ovo stvarno nema smisla! ovo mora da prestane... sa ideje da kupim kontroler sam otisao na ludu ideju da uzmem klavijaturu jer uzimam sad i ko zna kad
![]() pomagajte! imam milju na raspolaganju a uzeo bih neki sint (moze i polovan) koji ima: -arpedjator -sempler - jak sound synthesis - jake opcije u radu sa bojama - da je prvenstveno okrenut na moderan zvuk (znaci nisu mi toliko bitni klaviri i orkestri i organi koliko masnoca boja, distorzija i sve sto vuche na electro) synth drugim rijecima ![]() rolanda, yamahu ili korga ili nekog drugog pitanje je sad. radije bih isao na provjereno (tj. polovan ali jachi) nego na neke druge varijante. tenkssssss |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema... | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-06-2009 12:11 AM |
Dilema oko preampa?! | lakir | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-04-2009 07:57 PM |
Dilema oko kartica... | Ad Fines | Computer Hardware | 9 | 10-12-2008 08:43 PM |
Compression dilema | Kirdan | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 19-10-2008 11:56 AM |
Mixerska dilema | Daddy_o7 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 09-06-2006 11:52 AM |