|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Sajt je vrh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Pa kad umem, a...!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Cika boki, jesil' probao tu divotu od Mixosaurusa, jel' cemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Vidis jos nisam, ima 100.000 terabajta pa me mrzi, a ja slabije programiram,vise snimam,pa eto,ali bi voleo da gi' klikcem...
![]() Imas na oj-tjubetu,pa... ...ustvari evo: Bolesno... Jos da ima da bubnjar prdne...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 22-12-2009 at 09:52 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Mozda je nepotrebno toliko zauzeti tioliko prostora i raditi sa neintuitivnim interfejsom, mozda nudi dosta, ali nista za u$eravanje vise od nekih , ne malih, ali osetno manjih banki.
Superior S1 zvuci vrlo dobro, ako se svira elektroncem moze biti dosta uverljiv, a opet programirati ga i igrati se sa cc4 foot ctrl moze da donese odlicne rezultate. Imam prostora gde da ga stavim, ali da bi ga programirao kako mi se svidja, mora da me inspirise, a uopste me ne radi, pa je otisao kuci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je stvarno savrsenstvo
![]()
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Instalirao sam ove bubnjeve, jer su prvi koje sam cuo a da zvuce super na demo primjerima, prije sam probao razne samplere, ali nista nije zvucalo ovako dobro...
Sa preporučenih 2 gb rama kao minimum ne radi najbolje, sa 4 gb radi super... Cpu je nesto vise od ostalih samplera poput dfhs, superior drummer 2, metal foundry ... Malo se neobično naviknuti na sam kontakt player u odnosu na ostale samplere, ali nije neki problem... Zvuk mi nekako zvuci prirodnije od ostalih samplera... nekako, kako bi forumaši rekli, masnije... Mogucnosti manipulacije zvukom su brojne, sami efekti u mikseru samplera su dobri, kompresor, distorzija, reverb itd... kao da su rađeni za bubanj... Prijelazi su super, zvuce bolje od svih ostalih samplera koje sam probao... cinele također... ne zvuče tanko kao u nekim drugim samplerima.... ![]()
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
ja sam probao ... i odusatao. Toliko je katastrofalan interfejs da nemam volje da se bakcem. BFD2 sa svojim dodacima ne zvuci nista losije a zivci ti ostanu za neke druge stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Nije mi jasno sto vam toliko izvlaci zivce. Ja kad cujem onu masnocu i silu svi ostali nedostatci padaju u vodu. Nije uopste komplikovan za namjestiti,a ima i dobar tutorial sa primjerima i presetima.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixosaurus - Expert Virtual Drums | Mika Technika | Audio Software | 8 | 07-12-2012 01:52 PM |
Virtual bassist | Zid | Audio Software | 20 | 25-04-2006 10:31 AM |
Virtual Bassist | puRe | Audio Software | 21 | 23-11-2004 05:21 PM |