|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
A za ovo koje pojacalo, mislim da mu je mozda najbolja varijanta VOX tonelab LE. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
Snimam ih preko DI boxa, pa u mixu tretiram različitim plugovima, neretko i cab ili amp simulatorima da bih dobio ono što želim. Jednom prilikom sam koristio Line6xt PRO, i to mi je jako dobro uradilo posao. A što se Tonelaba tiče, inače ne podnosim gitarske procesore (line6 je nešto drugo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
I meni su procesori bzze, ja sam veeliki fan pedala, imam ih u svom pedalboardu oko 10 komada tako da...nije za mene pa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Peavey classic 30! Opasna spravica,brutalno radi i veoma je koriscena u studijima,pravi americki zvuk...
![]()
![]() |
#15 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
A koristi li mozda neko ovaj Wavsov GTR solo plugin, i kako se ponasa u mixu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Studio Devil Guitar AMP pro.
Nista ti vise ne treba. Najbolji marshall sim na trzistu (ima i fender, vox, soldano i nesto kao messa boogie). Jos ako se isprsi i kupi kolekciju impulsa RedWire - Big Box (60$, u paketu marshall 1960 A i B, messa v30, orange v30, vox ac 30 alnico blue, jansen p12r i to sve sa 8 razlicitih mikrofona gomilom pozicija, ambient micovima... ludnica; naravno u svim samplerateovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
shto se tiche cleanova, probaj amplitube fender. clean, kida. mada moze i sa dosta drive-a da zvuchi dobro.. waves gtr (imam proshlu verziju) mi ne radi posao kad je solo gitara u pitanju.. pa ni za ritam, jedino za neke fraze koje tu i tamo upadaju.. ni za shta vishe.. nisam probao gtr solo verziju, jer nisam imao zelje posle proshle.. mada opet, mozda greshim.. izvinjavam se na duplom postu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tube gitarsko pojacalo? | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 13-07-2009 09:36 AM |
gitarsko pojacalo | gricko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 19-06-2006 10:24 AM |
Zvucnik za gitarsko pojacalo | sixstringer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 17-01-2006 10:17 AM |