|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Vrhunsko! Čestitam!
Pozdrav, G
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Sve je extra do narodnjackog pevanja (koje kao takvo, jednostavno nije moj ukus, mada vecina to ovde voli) i texta koji je zastrasujuc.
Kad bi iskljucili vokale, ne bih znao da to nije radjeno bilo gde napolju. Cak je i spot odlican, bez obzira sto Vedad ima puno nekusnih momenata u svom opusu. Ovde je sve vrlo sa ukusom i moderno.
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
face: muzika, arr, sound - super stvarno. pjevanje + text - :/
solo: standard ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
dobar pokusaj da se kod nas "vaskrsne" pop muzika. Klinci nemaju matene nikoga od njihovog godista da se pale na njih...
Narodnjaci su nekako starija liga (po godinama mislim...) a rok bendovi, su opet druga pricha... Imidz je tu, video je super, styling je super...potrefili sve. Produkcija / zvukovi - sve radi super. Ono sto po meni fali je maloo bolja pesma, malooo jaci neki hook, neka temica, nesto da moze da se zapamti..catchy. Refren malo bolji... Tekstove ( a pogotovo nase) ne slusam nikad, samo mi je melodija bitna. To da se potrefi (pa i kad bi mogao i bolji tekst) onda nebi bilo kraja. Mislim, i ovako ce da bude hit kod nas...samo momci, treba iskoristiti priliku, kad je vec tu i polako podici kvalitet i pokazati narodu sta moze da se napravi... E, jos da se on oslobodi onog narodnjackog "vajba"..i onda pun pogodak! Bilo je kod nas pre mnogo mnogo dobrih pop pesama koje nisu imale narodnjacki prizvuk i to bi trebalo da se vrati polako... (sad kad krene drvje i kamenje....) ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Produkcija je mrak. Volio bi znati ko vam miksa pesme? Jer miksevi su fantastichni. Pitam se sa kojom spravom uspete pritisnuti toliko dinamiku (ako se nevaram na -5db VU), a da zvuk ostane jos prilicno cist?
Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() http://www.ateljetrag.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
"...jedu govna i sanjare"
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Mozemo da se gnusamo muzike,ali Grand produkcija ima veoma ozbiljan studio! Imaju brutalno skupe mikrofone,Neumann, Brauner,svasta jos, Universal Audio preampe,jos brdo nekih sprava sa dosta cifara,ozucenje opasno,kontrol 24... ...a Zika je radio Brene,Harise i nije da ne zna posao.... Do duse,najcesce neka druga produkcija (razne) njihovim pevacima (ovim klincima) obavlja posao. Oni to placaju uredno i to je to... Bio - vid'o...
Jel ovo oduvek bilo musko?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lady Gaga-Poker Face (KSL Jnr1 Mix) | Overdrive | Promocija radova | 13 | 05-08-2009 10:19 PM |
el da da su super face? :) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 18-10-2007 07:27 AM |