|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
ja bih to trebalo da znam zashto?
hvala enivej.. sad znam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Evo,ako jos ko ne zna,vrlo malo interesantnih podataka:
STUDIO M je koncertni prostor Radija Novog Sada, javnog servisa pokrajine Vojvodine. To je jedan od najznačajnijih koncertnih i performativnih prostora u Novom Sadu. Svoje albume su tamo snimila najznacajnija imena Jugoslovenskog i Srpskog roka,kao sto su EKV (ljubav 1987.),Bajaga (Prodavnica tajni 87.) Balasevic (bezdan 86.) NS plus unplugged '96. (Yu grupa,Dejan Cukic,Vlada Divljan,El.Orgazam i mnogi drugi) ,El Orgazam 2000.) ,Leb I Sol (Деби албумот ЛЕБ И СОЛ го снимаат во студиото M на РТВ Нови Сад во септември 1977 година.),grupa Alisa 2000.,Kanal Tvid,Eva Braun sve,Love Hunters,Nele,Bora,Rambo...i jos 40% YU rok enciklopedije... STUDIO M je 5 minuta hoda je udaljen od glavnog gradskog trga. Zgrada s' leva,u velikim prozorima je, tu je ulaz u hol istog:
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 24-10-2009 at 12:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
@ Dexxy, sajam je izlo?beni...dakle sumnjam da će na? distributer i?ta prodavati na samom sajmu. S druge strane, sajam je pravo mjesto i prilika za dogovore
![]() ?tand smje?ten u predvorju sigurno nije akustički idealno mjesto da ne?to ozbiljnije mimo slu?alica sviramo, ali to i nije dio plana. Ideja nam je demonstrirati funkcionalnost i ergonomiju nove konzole, ok. Po?to sam nov na sajtu ( čitao sam neko vrijeme tu i tamo ), postoji li dio napravljen za predstavljanje? Mo?da bi bio red da se prvo predstavim, pa da stvari budu transparentnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Da li se zna neka satnica ,sta se predstavljka ,ko predstavlja kada u koliko sati,kog dana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Pa, za sada nema nekog rasporeda što se nas tiče.
Ideja je prezentirati mogućnosti SSL C10HD konzole na štandu, pa ste svi dobrodošli ![]() Ne treba se nešto posebno najavljivati, bit će uvijek netko na raspolaganju. ( bar je takav plan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Evo ovako neobavezno da vam kazem da ja Taktons vrlo relax dogadjaj, satnice postoje i super uvek budu rasporedjene da nista ne propustis. Ima da se sedne, hrane ima da se kupi na minut u bilo kom pravcu da krenes, Novosadjanke su lepe i ima ih uvek pri ruci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
nista bez piva !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Evo, nakon NAT Showa u Moskvi gdje je SSL izlagao nakon Novog Sada,
konačno da se zahvalim svima koji su nas posjetili na ?tandu na?eg distributera. Hvala na ugodnom dru?enju i u?ivali smo u svakom detalju ![]() Utisci su nam vi?e nego pozitivni, i definitivno se vidimo opet na Taktonsu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |
taktons | fipke | Pricaonica | 104 | 13-11-2007 09:25 AM |