|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Lepo veli Boki, a i jo? poneki iskusni ljudi sa Foruma - aktivni zvučnici su bezbednija varijanta. Makar utoliko ?to te je njihov konstruktor ratosiljao dileme oko izbora "pravog pojačala za zvučnike" ili obrnuto. A da BX350 izgledaju impresivno - istina je. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kada bih imao 200? vi?ka u bud?etu ja bih prosto oti?ao kod lika, dao mu novce, utovario ih na zadnje sedi?te auta i odneo ih kući. I dao bih sebi lufta od jedno godinu dana da pronađem pojačalo za njih. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala Vaso na pomoci! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
E pa izgleda su prodati, ako je neko sa foruma mogo bi bar da kaze kako rade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Mason
|
![]()
Ne ?ali mnogo...
Hi-Fi nikeada neće biti monitoring, nego... rekoh da ti ne ubijam volju ![]()
![]() |
#18 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() EDIT: Izgleda da nisu, onda cu da nastavim da tragam za nekim zvucnikom iz Infinity SM (studio monitors) serije, definitivno od svega sto sam cuo konkretno ovaj model (http://www.mercadolibre.com.mx/jm/im...3_7833.jpg&v=O) je jedan od zvucnika koji mi se najvise dopao, i ocajnicki ocu da ga nadjem, na ebay-u ide do max 150$ za par (al gde smem kupovati na ebay zvucnik!). Citiram Peruna vezano za veceg brata ovog Infinity-a kojeg ja zelim: Quote:
Odnosno nasao sam u Srbiji, ali traze po 500-600 E za par Last edited by Jan; 21-10-2009 at 10:37 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]()
Sve si rekao. Samo nemoj to da zaboraviš
![]() Još jedna stvar - ako kupuješ polovne zvučnike, računaj na to da je velika verovatnoća da ćeš morati da im menjaš vešanje i kondenzatore. Dakle - nije to baš plug&play. Zato nemoj baš previše da žališ za tim ReVoxima ![]() Quote:
U cenovnom rangu do nekih 1500€ (per pair) razlika se uglavnom svodi na to da na nekim zvučnicima stoji natpis Studio Monitor, a na nekima ne. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 21-10-2009 at 08:37 PM. Reason: za par = per pair |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ima tu i finih stvarcica za soma i po'... Meni se recimo izuzetly swidja Dynaudio bm6a... ...opasno sviraju...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Acoustics and Psychoacoustics of Loudspeakers in Small Rooms: A Review. [Floyd Toole] | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 02-08-2007 01:14 AM |