|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, treba mi neki solidan reverb, koji ce biti 'glavni' dok ne dodje neki bolji..... za sad imam UAD p140, i sve moguce impulsne rev (terano sa altiverb, IR.....). One oxford, CSR i to i ne racunam
![]() E, sad, ono sto mi treba je nesto kao pcm91, ali ne mogu toliko da investiram... da li moze neki stariji lex (pcm 70?) da mi zavrsi, ili kurzweil rumour.... pre neki dan mi izmace pcm 90 na ebay za male pare ![]() Znaci, najveci problem su mi vokal reverbi u nekoj pop (ma sta to bilo) muzici, gde musterije hoce da sve pliva, shiroko, mokro, blablabla..... Takodje, imam i poco, ali mislim da mi VSS3 (koji cu takodje kupiti, ali kasnije) ne radi 'to' sto mi treba, imam demo i nisam uspeo dobiti zadovoljavajuce rezultate te namene
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Ja sam probao Rumoura i dopao mi se. Nema ništa lošiji sound od VSS3 (il sam ja bar gluv), a ima krdo zanimljivih preseta dostupnih na dugme, pa se lako i brzo dođe do onog što tražiš. Ili nađeš nešto što je bolje od onog što si tražio. Jedina mana je što je hardwerski, pa se parametri edituju ručno uz pomoć par dugmića i potova što je meni manje praktično nego mišem po parametrima al dobro, može i na live da se nosi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
toalet tj kupatilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
misli? ovako ne?to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
...ma kupi Off-e VSS3 i uzivaj.Kada bude para kupices L960 i to je to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ko je kupio - kupio!!
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jeftin mikrofon Peavey | Sava | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 09-03-2012 06:12 PM |
NI Komplete 6, pa jos i jeftin !! | DaBear | Audio Software | 1 | 02-09-2009 11:15 AM |
dobar jeftin sikvenser. | Lag | Razno | 10 | 31-07-2009 01:04 PM |
jeftin ad? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 51 | 24-03-2009 02:16 AM |