|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Presonus Fp10
High-Speed FireWire (IEEE 1394) Audio Interface Up to 96K Sampling Rate 8 XMAX Class A Microphone Preamplifiers (+60dB gain) w/ Trim Control 8 Analog Mic/Line Inputs, 2 Instrument Inputs 8 Analog Line Outputs S/PDIF Digital Input and Output, MIDI Input and Output Balanced Send / Return for Channels 1 and 2 Zero Latency Monitoring Separate Main and Cue Mix Outputs Daisy-chain multiple FP10's for additional inputs/outputs FREE ProPak Software Suite including Cubase LE Audio Production Software Included ja je koristim 2 godine i super sam zadovoljan.Instalacija maciji kasalj,stabilno radi,latencija 0 i po meni super preamps.Kod nas u Hr kosta oko 4 000 kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
|
![]()
Focusrite Saffire Pro 40
http://www.thomann.de/de/focusrite_saffire_pro_40.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
+1
za firestudio odlicno me sluzi pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Glasam za motu ultralte. 8+8, 2 preampa (dobra!) +DSP, bez glavobolja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ivan Lekic
|
![]()
http://www.thomann.de/gb/tc_electron...hne_remote.htm
Bez remote control-a .. i bez konkurencije pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Ja bih TC ipak zaobisao.Saport im je katastrofa a drajveri takodje,znaju cesto da se kvare....firma na zalost pored toga sto pravi sprave koje super zvuce uopste ne haje za musterije.Sa konektima je hiljadu ljudi imalo problema....mozda decko ubode bas rdjav komad...a sto bi rizikovao kada barem sto se tice kartica ima povelik izbor.Da kupuje Poco pa ajde...ali ovo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
ja sam moj konnekt 8 prodo za 150 e
kvarila su mi se oba koja sam imao |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da nazalost pored toga sto su super osmislili kartice i pretila je da bude vodeca, kiksnuli su kada je u pitanju support ali i izrada ..
jos jedan clan sa foruma je kupio konnekt24 i riknula posle par meseci .. i dobio je ponovo sa servisa popravljenu i za sada radi .. tj.nadam se da ce da mu radi .. a sto se tice Konnekt48 , u pocetku nisi ni mogao da je upalis koliko su sjebani drajveri .. zasto su uopste pustali u prodaju dok ne naprave bar koliko-toliko stabilne drajvere .. ali .. to koliko brinu o svojim korisnicima konnekt karti govori i cinjenica da stalno padaju cene konnekt karti .. jednostavno , podbacili su iako je kazem to mogla da bude kartica koja bi zeznula sve best buy varijante .. Ipak i dalje RME je lider u stabilnosti i kvalitetu .. ali ipak nije all in one karta .. da bi imao sve sto zelis i sto imaju karte kao sto je konnekt48 treba mnogo para .. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
I zto je moj savet FireFace 400, pa makar se i "stiso" malo po budzetu, jer ce da traje dugo, zvuci odlicno, i bar na MAC-u je stabilan k'o stena, bar takva iskustva ja imam sa FF 800, sto bi 400 bio drugaciji?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|