|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Evo recimo jedne DIY varijante Bruca Swediena koju je bio ljubazan da po?alje na GearSlutz: http://www.gearslutz.com/board/bruce...at-baffle.html Pa obrati pa?nju na obja?njenje za kick drum. U svakom slučaju, probaj da nađe? varijantu koja funkcioni?e u TVOM prostoru pre nego ?to re?i? da dre?i? kesu. Igraj se, to je smisao ove igre. Igra i zezanje nisu neozbiljne stvari, to samo budale misle. Ili oni koji su zaboravili da se igraju i zezaju. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Pa, da
![]() Imao sam nameru da napravim nesto sam, ali nisam imao ideju kako. Vec sam snimio nesto koristeci rasireno cebe preko tri mikrofonska stalka tako da obrazuje polukrug i zaista se oseti razlika. Vodeci se time mogao bih da napravim neki montazni paravan koji bih po potrebi mogao rasklopiti, jer sam ipak u stanu ![]() ![]() Hvala za link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Ja sam jucer bas za kucnog studija kupio kondenzatorski mic, NADY SCM 960.. i prijatno sam iznenadjen kvalitetom zvuka.. Zaista !!! Mikrofon je sitnih 90 eura, a tako dobro zvuci ! .. uz to koristim i zoom s2t zvucnu kartu koja je lampash ! Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
pitanje oko snimanja-usnimavanja | supersonic | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 31-03-2009 05:45 PM |
Mikrofoni i snimanja... | mandrak | Tutorijali | 15 | 08-12-2007 02:27 PM |
Pedalboard kucne izrade? | stanceyu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 23-10-2007 06:02 PM |