|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Poslao sam ti jedan mail ali nisam siguran da ces ga dobiti, pa ti iznova pisem i zanima me mozes li mi "odati"tajnu kako mozes naruciti "konnekt 6" odgovara mi ta sprava po ceni od 150 eur-a i jos da ti stigne na kucnu adresu fenomenalno, posto bi mi to olaksalo mnogo cimanja oko nabavke iz Amerike, pretpostavljam da odatle salju robu po toj ceni zar ne ili nije tako? Imas li neki link koji mi mozes poslati i kako se placa roba da li je u pitanju neka kreditna kartica ili drugacije da li to tamo neko mora plati, pa ti onda to stigne ovamo i to bi mi takodje odgovaralo?Ako ti nije tesko napisi mi neku informaciju. Pozdrav od Silje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Duet radi super!!!
Preampi su me pozitivno iznenadili....a DA mu je za te pare odličan.... Sa malo sreče se ga mo?e dobit novog za 300 Eur!!! I vrijedi svaki cent! ![]() G
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
fora je jednostavna - eBay... mada meni ce kartica stici u Crnoj Gori na adresu roditelja jer se tamo ne placa carina i porez na pakete do 150e, a ova kartica se tu savrseno uklapa..
za Srbiju su stvari skroz drugacije... Carina i porez se od prije 2 godine placaju u Srbiji na sve pakete preko 20e... tako da izadje za nekih 30-40e sa svim troskovima preko... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SE electronics mikrofoni? | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-03-2005 10:06 AM |