Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-09-2009, 09:37 PM   #11
Shot
Stara Rumski Elita 2003.

Shot's Avatar

Default Re: Multicore - predlozi?

Ja bi glasao svakako za sastavljanje multikora. Ispadne puno jeftinije nego kupit gotovi.
Ima onda opcija da odes na sajt od Gotham Audio Cable-a (GAC) koji rade fantasticne vrlo kvalitetne kablove (rang Mogamija i Monstera) i tamo nadjes njihovu kategoriju koja se zove "surplus" ili tako nekako. Uglavnom - ostatci. Od njih se moze naruciti goli kabel, i obicni i multikor, za smjesno male novce tako da se isplati cak i platiti postarina iz svicarske. Ali onda dobijes stvarno vrhunski kabel.
Ja jako volim Adam Hall-ove XLR konektore. Stvarno su dobri, cak su mi drazi od razvikanog Neutrika, a 1/3 su jeftiniji od njega... Ne znam kakvi su im TRS konektori...
- -= - =- = - = - = - = - = - -
Shot is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009, 12:20 PM   #12
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

dakle ne bih pogre?io sa tim adam hallom? To je neki u Artistu koji je neko naručio pa odustao, tako da je cena povoljna.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009, 01:40 PM   #13
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Slobodno! Artist je inace bio povoljan na Adam Hall-u i kad sam ja kupovao krajem 2007...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009, 04:13 PM   #14
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
samo bih vas zamolio da pre odgovaranja prvo pročitate pitanje - klotz, mogami i slična boranija koštaju kudikamo više.
pa ne bas. ja sam prosao debelo ispod tvog budgeta. 1 x 4bal x 7m, i 1 x 4bal x 12m , plus neutrici. ne sjecam se sad vise cijena po metru, znam samo da sam pao nesvjest kako im je jeftin 4ch i 8ch multicore od mogamija.. (AVC Zagreb).

ako te bas zanima mogu potrazit račun, ali mislim d aoni imaju i neki website s time..

clusterchord is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009, 07:11 PM   #15
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

uzeh danas adam hall iz artista, neko je naručio i odustao. 24-4, 30m - 340e
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 24-09-2009, 12:43 AM   #16
slowstar
Pro Member

Steta, ja sam uzeo MOGAMI 2934 16-paricni kabl, kupio NEUTRIK konektore, zagrejao moj verni Weller lotstation (lemilicu) i za 3-4 sata slusajuci muziku, izletovao i to pazljivo oba kraja, a kostalo me smesno, sto kaze i Cluster. doduse moji kablovi su sa TRS na oba kraja, ali cena kabla samog u tom ne ucestvuje...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules