|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
hvala na slushanju i lepim rechima..
![]() shta kaze ana da ne kazem nina? ![]() shta ona misli o tome? ![]() ![]() poz i hvala na slushanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
@awacs: zaboravljam vec danima da napishem ovo:
sad sam tek pre neki dan poslushao kako zvuche pesme na spejsu.. ono je definitivno uzas.. na mojim zvuchnicima je razlika nenormalna.. mislim, pochetak u "kad pukne mi film" pukne... ne toliko, ali pukne.. za razliku od ovoga sa spejsa, pukne nenormalno hahah.. jednostavno ovde su visoki potpuno sasecheni.. sad opet slusham i ne verujem koliko loshe zvuche pesme... videcu da ti bacim pesmu koji dan da bi skapirao poz moze josh koji komentar, slobodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Jbg, zato sve vi?e ljudi i priča kako treba vratiti dinamiku, po?to kanali na kojima se muzika emituje sve vi?e i vi?e spljeskavaju događaj... Najjača fora će biti kada Waves uradi Online monitoring plugin, da mo?e? da čuje? miks kroz MySpace/YouTube konverziju pre nego ?to ga okači? ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
ma moze to i ovako.. nego ja nisam bash preterao kako umem ponekad..
ako jednom izadje taj album shvaticesh o chemu ti pricham chim budesh chuo intro.. mislim chuju se chinele ovde ali se ne chuje kako otvori pesmu lepo kako treba posle onih "masnih" bubnjeva.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 pesme (Shady) | puRe | Promocija radova | 18 | 06-12-2017 03:25 PM |
Salliery (Omerta) - Beleske EP | HeatMan | Promocija radova | 16 | 14-12-2008 02:36 PM |
Bo?ićne pesme | Worshipartist | Razno | 3 | 06-12-2007 05:17 PM |
.= Cena pesme? =. | ProkDu | Razno | 8 | 30-10-2004 07:33 PM |
Mandragora - 3 nove pesme | puRe | Promocija radova | 11 | 11-04-2004 04:15 PM |