|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Vidi se dovoljno. Taj standard se zove Torx (ako gre?im valjda će me diviner ili boggy ili već neko ispraviti) i nemoj slučajno da poku?ava? da gura? inbus ili da se dovija? sa običnim ?rafcigerom. Moj ti je savet da ga odnese? u servis i kada urade sve ?to treba pita? ih koja je veličina, pa onda ode? i kupi? alatku za (nedajbo?e) sledeći put.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
U koji servis ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Pa možeš da probaš Sinevoice (Zemun, Prvomajska).
http://www.sinevoice.com/ Izvinjavam se ako ovo spada u reklamu, ali mislim da ih je i Boggy jedared javno pominjao. Pozdrav, Vasa
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
OK...Hvala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Vidi se, treba ti srafciger za "TORX" srafove. i to nisam siguran da bi mogao neki univerzalni sraficger sa takvim nastavkom, posto je sraf uvucen. Na komad, takvih sraficgera, odredjene velicine, moze biti u MERKUR-u, ali bi ja ipak posetio nekog strucnijeg da sam na tvom mestu, ne mora Sinisa iz sinevouce, nego probaj i kod nekog radio i TV mehanicara (Sinisa se bavi popravkom zvucnika, siguran sam da ume da zameni crknuti osigurac, ali mu to nije specijalnost)
Vaso, informacije ovakvog tipa ce uvek biti korisne i potrebne nekome... e sad... da li je to i reklama za Sinevoice pri tom... ne ulazim u to. Kada bi prestali da spominjemo svaki pojam ili ime kod koga bi potencijalno neko mogao kintu da zaradi zbog toga, ubrzo ne bi imali o cemu da diskutujemo ovde.... obaska sto gomila potencijalno zainteresovanih stranaca ne zna ni da ovaj forum postoji, i to ih ne zulja preterano... iako se o njima prica i pise neprestano (moje licno misljenje) pozdrav bogi p.s. Hocu da kazem da je ocigledno da se Rumski prevashodno bavi problematikom "sta da kupim", mnogo vise nego razmenom znanja i iskustava... a ovo zadnje se ne moze kupiti.... tako da nije ni neka tema (moje licno misljenje)
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Hvala svima na odgovorima... Hteo sam da sam zamenim osigurac. Nije mi prvi pu da otvaram neku spravu ili zvucnik (zavrsio sam srednju elektro..mada to nema veze...)
Nisam hteo da se cimam da nosim u servis zvucnik zbog jednog osiguraca... U svakom slucaju hvala jos jednom na pomoci i sugestijama... veliki pozdrav.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Dobar foto aparat - i torakse imaju na komad na istoj adresi-ja sam morao da ih kupim za otvaranje pojacala posle kratkog i sinom izazvanog spoja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
genelec 8030 | Arthur | Monitoring | 3 | 09-05-2006 12:19 PM |
Genelec 1031A | puRe | Monitoring | 6 | 23-03-2004 09:41 AM |