|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Tako je... I nivo slusanja koji utice na magnete gitare, kao i kada koristis pojacalo uzivo, na primer
![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Mozda bih HiHat mogao nazvati neispravnim, previse je ostar i jak i pored toga sto po meni on treba biti prilicno napred...
Osim toga sve je pristojno i na svom mestu, ali bezivotno i sterilno u produkcijskom smislu, takodje hat-ovima fali protivteza na levoj strani za moj pojam, solo je skoro pa bezidejan i ne unosi nista novo na ovu jednostavnu harmoniju, ali opet sve to je stvar licnog misljenja i afiniteta, pa bih rekao da je snimak osim hat-ova korektan, ako se neces naljutiti... ![]() Last edited by kravadinka; 12-08-2009 at 02:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Ma sto bih se ljutio. Snimak je tacno onakav kakav sam ja zeleo da bude, sa blagim izuzetkom tempa, sto je Vrac primetio, ali to sam vec obrazlozio. Sve ostalo potpisujem i stojim iza toga, mada sam snimak okacio samo iz razloga da malo promovisem Jovana, a ne sebe
![]()
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Iskreno, ovde je u vezi tehnickog dela sve na svom mestu, a ko hoce da trazi nacice nesto sigurno, mada ne vidim poentu... a sto se ostalog tice, solo je i meni ljigav i decko cudno izgovara, hoce neki fazon u pevanju da izvede, pa zvuci malo diletantski... npr. "...tebe... sebe" u refrenu... meni to para usi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
po meni je sve ok, sve po p.s. ... elektricne gitare mi se posebno dopadaju, shmekerski zvuk imaju.. osim sola... i njegov glas mi je jako neprijatan, zvuci dziberski, ali muzika i tvoj deo posla sasvim ok...
![]() pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslednji pozdrav | MUzzY | Promocija radova | 9 | 10-08-2009 11:20 PM |