|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Sledeci mesec uzimam A7(ovo vec govorim godinu dana
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() Da ka?em, prije dva dana postao ponosan vlasnik A7-ca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() http://rumski.com/forum/showthread.php?t=28986 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Adam A7 - 5 glasova
Imam ga vec 2 god. sve odlicno radi. Ako ti je dobra akustika u reziji imaces kristalno jasan vokal - adam je tu najjaci Ja na njemu radim ambijentalnu, elektronsku, pop .. .. odlicno pozdrav .! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
E a ja sam uzeo KRK ROKIT 8 al stara serija, tj. ne ovi G2 Haj Fi zvuchnjaci vec one kockaste
![]() ![]() "Jako sam sretan, ne mogu da vam reći".... ![]() ![]() Big Boki fala ti josh jedared |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
A7 su odlicni monitori, ali nemaju dovoljno low enda za ozbiljnije miksanje elektronske glazbe. Ako ne namjeravas kupiti sub u buducnosti, s A7 neces daleko stici.
Trenutno radim na house miksu i A7 mi pomaze mnogo, ali baseve ne razumijem. Nekoliko puta sam vec premjestao PC do bratove sobe u kojoj se prikljucim na Mackie razglasne kutije i B52 subwoofer. Jbga, takav spektar neces dobiti na nijednom monitoru, ali u svakom slucaju bi bilo bolje kupiti nesto vece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
A7 nema sub bas kao ni jedan dvosistemski near-field monitor. Ali da nema low-enda (kakav se da očekivati od monitora te koncepcije) nikako ne mogu da se slo?im! ?tavi?e upravo blaga predrkanost u basu me je odbila od A7! (ne radim elektroniku, pa mi taj izra?eni bas poprilično smeta)
Zbog toga sam se morao nategnuti za klasu bolje monitore, ali sad mi je drago zbog toga... ![]()
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?to prije pi?ete glazbu ili tekst ili ... ? | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 02-07-2009 04:11 AM |
Preporuka monitora do 3000 kn? | BladeR | Monitoring | 32 | 24-02-2008 10:35 PM |
Razlike izmedju HI-FI i studijskih kutija | Klon | Monitoring | 27 | 08-06-2007 05:50 PM |
Preporuka monitora? | shipwright | Monitoring | 10 | 13-05-2007 10:25 PM |