|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
sad vidim...
da je DENON PMA-700AE = 2 x 85 W (4 Ohm)output mada kapiram da mi je za kucnu varijatnu (1 soba) i 50w previshe... Last edited by geckonium; 24-07-2009 at 07:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
shta mislite o ovako nekoj varijanti?
KRF-V7300D chuo sam da je ovo kao loshije mnogo od amplifiera?! mada ovo mi zvuchi zanimljivo... Easy setup function Only 2steps (select "Room Size" and "Listening Position") to complete Speaker setup. Setup by remote control. xDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Shefe,ne kapiram:
Gajba ti postaje studio a trazis HI FI...? 1.Ako imas nameru da kreces u produkciju, zaboravi hi fi...(bar onaj na koji se to obicno odnosi,za po kuci,muzicke linije,dvd,tu i sl.) Treba ti referentno pojacalo... Za tu lovu si srecan ako nije behringer! 2. Ako trazis hi fi, odes na "najlon" pijacu i kupis Marantz za 50evra... Potrosices 250 evra neta za potragu i savete,a imaces Kenwood ili vec neko drugo smece... Nemam losu nameru,hocu da pomognem... Poz'
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 25-07-2009 at 10:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Postoji i slabiji model PMA-500,mislim da je oko 200E ali je daleko od 700tke.Ako ces ga koristiti za monitoring verovatno ti vecinu vremena nece raditi ni na pola snage tako da mozes nakaciti slabije kutije(sem ako postoji verovatnoca da neko drugi uzme i odpanji ga do kraja).Uvek sam bolji zvuk dobijao sa pojacalom jacim od zvucnika jer jace pojacalo lakse vozi drajvere i dobije se na dinamici poprilicno.E sad.....Ako neces puno da riskiras ondak ovo sto su ljudi gore rekli,alesis-a RA serije i dovidjenja.Samo ja bih opet izbegao najsalbiji model....
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nisam mislio bukvalno STUDIO! *da imam pare i prostor za studio ja bi uzeo monitore i ostale zajebancije a ne hi-fi... nego poshto nemam drugih uslova postaje studio kakav takav... uglavnom ovako stoje stvari... ISPRAVKA! kutije su AKAI 100 watti / sinusne 50 watti / 8 oma / donete iz Kuwait-a (mislim da je bitno gde su kupljene? ili mozhda nije?) a pojachalo koje cu najverovatnije da uzmem marantz pm 7003 (48500 din) - Current Feedback 2 x 70 watts (8 ohms) power amplification jel mozhe samo neko da mi potvrdi dal ce to dobro da sljaka? Last edited by geckonium; 26-07-2009 at 12:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
znachi pogreshio sam vishe puta (ali tako mi je bilo recheno...)
trosistemci su a ne dvosistemci ! i nije 150w / 100w sin ! nego 100w / 50w sin (ako dobro kapiram) *sto je i meni nekako logichno ali nisam hteo da se pravim pametan *sad kapiram da mi nece trebati pojachalo od 100w (8 oma) nego 50w (8 oma) ????? *ja se nadam da nisu toliko loshi!! *sta vi mislite??? doneo sam zvuchnike evo fotki: ![]() ![]() ![]() *kad se klikne na fotku / imate dole desno [full size] Last edited by geckonium; 26-07-2009 at 01:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
evo napravio sam spisak pojachala i proshirio budzet:
Advance Acoustic MAP105 Audiolab 8000SE Denon PMA-700AE Harman Kardon HK 980 Amplifier Marantz PM7003 Onkyo A-9555 ja sam za HARMAN KARDON ili MARANTZA!? bice sutra jedno od ova 3: MARANTZ 7003 HK 980 NAD C355 BEE HVALA SVIMA MOZHE LOCK! Last edited by geckonium; 26-07-2009 at 04:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav Last edited by alen; 27-07-2009 at 09:11 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
ali ishao sam malo po gradu i chuo neka pojachala HK mi se najvishe svideo pa onda DENON ali ipak sam uzeo HK 980 ukusi su razlichiti... mozhe lock pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Naravno,vazno je da ti odgovara.Ziveo!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|