|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Da da snimak je opet najvazniji...ja npr. koristim mic. B-1 i radim sa M-Audio Fast Track Pro kartom....snimak je solidan ali nikako da pronadjem odgovarajuci EQ.....sto se tice kompresije glasa koristim RVox ali i on mi nekako "pomuti" glas.....pokusat cu nesto sa kompresorom koji ti koristis a sto se tice masteringa i ja koristim T-Rex i zadovoljan sam kako napumpa snimak....(uglavnom za TV reklamu koristim TV suite preset kao i za Radio FM suite)....uz neke manje korekcije......Mnogo hvala sto si podijelio svoje iskustvo......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ali koristim T-Racks 24 a ne 3....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja sam ovde stavio deesser iz Nuenda, Waves API 550a eq i Rocket comp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
nema frke... t-racks 3 je dosta bolji, zaista
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Evo upravo ga izprobavam ali npr za TV reklamu....nemam neki preset, kao za FM......jeli ti koristis neki prest, pa da preporucis ili sve sam nastimas..........?!?!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Zaboravi napisati....isprobavam T-Racks 3..........hehehhe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
To je ,sad ces se smejati,mislim Behringer B1,samo su to imali na tom radiju...
Neki vst kompresor... ...nista specijalno,ne mogu da se setim...neki mozda waves nesto... ...i ja.
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
dobar vokal bre, ko je lik?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
opet zavisi jbg... najbolje je da probas nekoliko preseta i odlucis se za onaj koji ti najbolje zvuci (uradi nesto pa preslusaj na vise televizora i obicnih zvucnika za sta to i pravis). uglavnom vrti se oko preseta sa doradama. ne znam probaj one master 1,2,3....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Lik je Boki iz NS, radi dugo sa muzikom,bivsi bubnjar,sada vec duze vreme radi snimanje i produkciju i radi radio reklame daje glasove za tv kad traze i njegov glas je na svim avizama RTV - Radio Novi Sad za vesti,najavu programa,frekvencije i sve ostalo,neke reklamice u Bg na Radio 3,ne znam da li se jos vrti,neke stanice u Crnoj Gori vrte reklame za sve i svasta,da bio je i Signal u NS,i da - nekadasnja radio Skala, neki ciganski radio u NS (ne pitaj nista,brdo para) jos nekih par stanica unaokolo i tako... Kad treba da je iz mu'uda, onda me zovu...
![]() www.myspace.com/mobilnistudio
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Voice-overi I Reklame U Srbiji... | zagor | Razno | 11 | 02-03-2006 09:00 PM |