|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
geckonium, slobodno se javi u bg artist, pretpostavljam da je u pitanju bio nesporazum posto mi ovde u ns regularno dajemo garanciju na slusalice.
moguce je da su ti rekli da ako se desi da ukoliko spalis voice coil usled neispravne upotrebe onda neces imati garanciju. sve drugo sto spada pod fabricku gresku ide pod normalnu garanciju gde dobijas zamenu. xone xd53 su odlicne slusalice namenjene DJ-ingu, imaju bolji frekventni opseg pa su zato malo skuplje i od hd25 ili dt770 (koje nisu predvidjene za DJ-ing) ako pogledas cene u stranim shopovima. ako nisi DJ a trebaju ti top slusalice sigurno neces pogresiti ni sa dt770 ni sa hd25, a ne mora da znaci da je xd53 rezervisan samo za DJ-e. ako ti odgovaraju u svemu ? to su svakako vrhunske slusalice. u toj klasi su i studijske audio technica ath-m50 ili ath-pro700 koje su namenjene DJ-ingu, imamo svih modela i u bg i u ns. javi se slobodno u bg radnju, sigurno je u pitanju nesporazum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Member
|
![]() Quote:
ali pitao sam 2x lik mi je rekao da nema garancije na slushalice I DA NIGDE NE DAJU GARANCIJU NA SLUSHALICE! < tim rechima ( samo se nije drao ![]() jeste da mi trebaju slushalice al jbg nisam gluv... da ima samo fabrichka garancija a to mi nishta ne znachi... (mislim na onaj warranty papir sto se dobije) samo mi reci na koliko je garancija na slushke u ns? > mislim na xd53 Quote:
![]() Last edited by geckonium; 13-05-2009 at 11:42 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
sad sam zvao lyrastyle
trenutno imaju samo sennheiser hd25-sp2 al te necu... loshije su valjda!? (nek neko potvrdi) trebaju mi chiste hd25 12500 din garancija godinu dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
e lesho sad sam zvao artist u bgu
opet mi je rekao tip da nemaju garanciju... ne daju garanciju na pasivne zvucnike i slusalice... ____________________________ update: mozhe TOPIC LOCK sredio sam za ALLEN & HEATH XD53 sa garancijom hvala puno ljudima iz artista u novom sadu leshi i bokiju (chini mi se da je boki) ![]() Last edited by geckonium; 13-05-2009 at 12:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vibrator
|
![]()
sad smo se culi sa bg radnjom i saznali o cemu se radi.
cuo si se sa novim mladim kolegom koji je jako dobar decko ali izgleda nije najbolje protumacio uputstva starijih kolega, garancija se DAJE na slusalice. slobodno mozes ici do beogradske radnje po slusalice da ne bi cekao par dana da stignu iz novog sada, dobices godinu dana garancije. izvini zbog neugodnosti i javi ako je bilo sta drugo potrebno. pozdrav lesha |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
bio sam do artista i uzeo xd53 i dobio garanciju... i samo da se zna da dechko koji radi tamo nije nishta kriv... xD hvala josh triput! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Hd 25.....:d:d:d
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|