Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-04-2009, 10:48 PM   #1
Snimatelj
Junior Member

Default UAD-1 1. dan... da li je sve u redu ?

Poštovanje svima,
kupio sam UAD-1 flexi pak... i krenuo sam da na uaudio.com sajtu popunim podatke, sve u vezi prijave karte, registracionog fajla, pluginova. Na kutiji piše da imam $500 voucher. Međutim, tokom instalacije karte pored onih 5 standardnih pluginova koji idu i u najmanji project pak, meni je program na uaudio.com sajtu posle očitavanja serijskog broja AUTOMATSKI označio još ova 2 plugina:

LN1176 i LA2A zelenom kvakom, kao da su odobreni zakarticu !!!

I to SAMO TA DVA... što mi je bilo čudno...

(ukupno vrede $298, ako se naručuju preko uaudio sajta)

Ja potvrdih ovo (? ne znam da li sam trebao), i on mi napravi registracioni fajl, i kada sam startovao registracioni fajl on mi je ova dva plugina označio kao AKTIVIRANE. Kod drugih pluginova je na uad-1 Authorizations ostalo da piše: Not authorized - 14 days left in demo.

Na sajtu uaudio gde je myprofile stoji sam onaj ID broj karte, a još uvek nema prikazano ni tip katice, ni serijski broj (type, serial number).

E tu me uhvatila panika... da li je tu sve u redu, da li to tako ide ?

Na YOUR ACCOUNT mi piše:

ORDER TOTAL: $0.00
VOUCHER BALANCE: $0.00
COUPONS: 0

Kako to da stoji za voucher $0.00 ako sam kupio FLEXI paket kome na kutiji stoji voucher $500 ?
Da li će se ovo promeniti posle 14 dana... ili je meni "zalutala" neka sasvim druga kartica koja uopšte nij FLEXI ? Da ne kažem nešto teže...

Ko bi me to častio sa ona 2 plugina koji ukupno koštaju $298... a istovremeno mi zabranio da ja odmah sebi odaberem šta hoću za $500 sa FLEXIja ?

Da li je sve u redu, ili se ovde radi o nekoj mućki, prevari ?
Da vraćam tu kartu prodavcu i tražim pare nazad ?

Da li se prava FLEXI karta tako ponaša... Ili ovo nema veze s tim, možda je ovde u pitanju neka podvala, zamena robe ?

Ili će posle 14 dana sve samo od sebe da se "sredi" ?

Pomagajte sa odgovorima,
nije mi baš veseo ovaj 1. dan sa UAD-om...mislio sam da će to biti jednostavnije i lepše !

Inače UAD radi super, i hteo bih da nabavim Neve 1081 EQ i Precision Multiband, koji zajedno koštaju $498. To mi treba mnogo pre nego ona dva limitera kompresora. Mislio sam za ta 2 plugina da iskoristim voucher.

Puno pozdrava, zahvaljujem na odgovorima.

Last edited by Snimatelj; 06-04-2009 at 10:54 PM.
Snimatelj is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules