|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ja moram dalje da te cedim
![]() ![]()
ja sam cesto postavljao overheade tako sto sam merio da oba budu jednako udaljena od centra gornje koze dobosa.... jel' to ok, kao jedan od uslova za dobru postavku?
#12 |
MAO
|
![]()
pa dobro, praktično kompresijom dobija? ne?to na balansu, mada meni tu dosta sva?ta ne?to dolazi od ostatka bubnja, ?to mi ne prija uvek. E sad, kad si već pomenuo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=L5Fju...eature=related vrlo jednostavna ali efektna tehnika..naravno uz sve ovo mozes staviti i mikrofon za kick tako da sa 3 mikrofona dobijes fenomenalan rezultat....ova fora sa spagom je mrak i omogucava strasnu mono kompatibilnost a kad rasiris panoramski ova dva overa dobijes kick i snare bas u sredini..kao sto rekoh vec ranije u nekom postu.. sve je u fazama ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
...jedino mi je smijesno na ovom videu ...mogli su fiksirati malo taj pod...ovako kao da svira na camcu
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by Denyken; 08-04-2009 at 09:52 AM. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
A reci nam, kakva ti je soba u kojoj snimas bubanj, koristis li neke dodatne paravana po potrebi...?
Hvala na odlicnim savetima! ![]()
#17 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Ok, hvala
![]()
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnja | Kirdan | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 29-07-2008 10:42 AM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |
Snimanje bubnja u studiju | -neshapesha- | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 09-05-2007 10:56 PM |
Prostorija za snimanje bubnja? | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 25-01-2005 12:06 AM |