|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
ima jedan odlican sajt gde mozes naci sve odgovore
http://tinyurl.com/2c9np |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Moras jedino da promenis session iz 44.1/48 Khz u 96Khz ako si to uradio prethodno u sekvenceru...
Bit depth ne igra ulogu i podesava se u samom sekvenceru, znaci 16,24 i 32bit floating point. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ljudi uvek pisu sve i svasta. Ako pretrazis Rumski nacices milion tema vezanih za EMU 1212M i shvatices da je to super kartica i neces se pokajati ako je uzmes. Za te pare tesko da ces naci bolje...
Koristim EMU1212M i nemam nameru da je menjam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ja nisam imao nikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Tribal primetio sam da je koristis uglavnom za hip hop pa me zanima kako se kartica ponasa jer sam cuo da ima kao neki veliki punch i da brzo izlece u clip ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Raspizdi te, kad se najmanje nadas svojim velikim (rum) punchom... To ko ti je rekao i uopsteno, taj nivo rasprave, prilici eventualno debati luckih radnika o najnovijim dostignucima audio tehnike... ![]() Emu 1212m je odlicna karta i sa njom neces imati nikakvih problema kada je jednom instaliras i podesis je (oko 3 do 5 minuta posla), pa sve dok ti ne crkne, kao sto je to bio slucaj kod mene. Ni jedna kartica nema "punch" jer se to desava jedino samom muzikom i eventualno u box ringu ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
EMU kartice su odlicne ali daleko od idealne jer drajveri za karticu su jako losi a i retko izlaze novi drajveri, ako volis i da igras igrice bilo bi dobro da pozajmis od nekog cisto da vidis kako ce da se ponasa u tvom kompu. jer mom drugaru recimo neradi zvuk na fuci a obozava da igra fucu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Ja ne znam o cemu ti pricas, a i ostali koji pricaju da su losi drajveri. Ja sam drajvere instalirao kad sam prvi put stavio karticu u komp i ne diram ih (osim kada izadje update). Sve radi perfektno, a cak sam i par igrica imao na tom kompu za rad i sve je radilo bez problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vase misljenje o konfiguraciji ? | 66musicman | Computer Hardware | 17 | 25-08-2009 01:29 AM |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
vase misljenje | Knez23 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 28-12-2007 09:36 PM |