|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
ovo mora da je fenomenalan osecaj. ja sam malo mladji (1975) pa sam se odusevio kad sam video da je izasao ovaj DVD
![]() DURAN DURAN: CLASSIC ALBUMS RIO DVD - New Religion http://www.youtube.com/watch?v=irs0c8ewGok kad krene da solira kanal sa Nick Rhodesovim jupiterom, sv*sh ![]()
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Ovo morate cuti - KRAJ!!!! | OFF | Promocija radova | 43 | 07-07-2006 01:17 PM |