Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken

Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama!

Thread Tools Display Modes
Old 28-03-2009, 07:44 AM   #11
dvuckovic
VIP Member

dvuckovic's Avatar

Default Re: Prva 3 tebi najdraza projekta

Znaci McDSP u sve 16? Ta prica? Nemas Phoenix?

dvuckovic is offline  
Old 28-03-2009, 11:07 AM   #12
FrankoPanko
Senior Member

FrankoPanko's Avatar

Pozdrav Denyken i dobro dosao!
Baci koju fotku tvojih diy Neve-a i API-a. Tko ti ih je radio?
FrankoPanko is offline  
Old 28-03-2009, 11:29 AM   #13
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Quote:
Originally Posted by Denyken View Post

P.S. pokusat cu staviti i neke slike moje akustike..samo da skuzim kako se to radi na forumu ...

lp

Denis aka Denyken
Cao Denise. Za slike imas Attachment opciju koju koristis dok pises tekst (ili kasnije sa edit->go advanced). Sve ce ti se samo kazati.

Poz
Mihajlo

diviner is offline  
Old 30-03-2009, 02:08 AM   #14
symbiont
Junior Member

symbiont's Avatar

Pozdrav Denise.Mene zanima da li experimetiras sa procesorima,nebitno kojim,vokalnim,gitarskim,itd. ili imas neke ustaljene masine koje koristis uvijek i koje su to?
symbiont is offline  
Old 30-03-2009, 10:59 AM   #15
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Quote:
Originally Posted by dvuckovic View Post
Znaci McDSP u sve 16? Ta prica? Nemas Phoenix?
jeste ..Analog channel
uz to i ovo cudo http://www.stillwellaudio.com/?page_id=68

najbolja stvar koja mi se desila od kada sam poceo koristiti plugove

moja najtoplija preporuka !!!

P.S. Phoenix na zalost ne mogu koristiti jer sam na LE PT a on je samo TDM
Denyken is offline  
Old 30-03-2009, 11:31 AM   #16
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Quote:
Originally Posted by symbiont View Post
Pozdrav Denise.Mene zanima da li experimetiras sa procesorima,nebitno kojim,vokalnim,gitarskim,itd. ili imas neke ustaljene masine koje koristis uvijek i koje su to?
neki mi bandovi kazu da sam konzerva da bih trebao sto kazu nasi Dalmatinci biti vise sporki ( prljaviji ) ali eto ja ti jednostavno nisam taj..moje su " linije " ciste...tezim eleganciji i radiofonicnoj produkciji...odrastao sam na liverpulskoj cetvorki i efekte koristim u maniri sir G.Martina...sa mjerom i strogo kontroliranom dozom...u sluzbi pjesme i aranzmana...ponekad samo kao digresiju ( 4-8 taktova ), za intrigu ili osvjezenje u pjesmi...nikada too heavy use...
napravio sam si mali Reamp-er uredjaj te uz pomoc njega reamp-am signale iz Pro Toolsa..tipa vokal..bubanj..keyboards.. na gitarska pojacala ili mali PA...na taj nacin dobivam neke interesantne lo-fi efekte koje ponovo usnimavam preko mikrofona u doticni session...super stvar! mogu elaborirati podrobnije ako ti nije jasno ovo ...
Denyken is offline  
Old 30-03-2009, 11:43 AM   #17
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Quote:
Originally Posted by FrankoPanko View Post
Pozdrav Denyken i dobro dosao!
Baci koju fotku tvojih diy Neve-a i API-a. Tko ti ih je radio?
ja sam ti malo "bolestan" na elektroniku..ona mi je strast i meditacija u pokretu ( valjda ima nesto u onom dimu od lemljenja koji udisem svakodnevno )
uglavno vecinu stvari koje koristim sam sam napravio...zahvaljujuci internetu i ljudima poput http://www.gyraf.dk/ te friendovima sa http://www.prodigy-pro.com/diy/index.php foruma...sram me je ali nekada mogu reci da se vise druzim sa ovim mojim "virtualnim" friendovima nego sa bilo kim drugim...lijepa je to stvar mogu ti reci...taj osjecaj da kreiras zvuk sa necim sto si stvorio svojim rukama..i sto je pocelo od obicne scheme na papiru...zato sam zahvalan svima onima od kojih sam ucio ( a vjeruj mi ima doista pravih znalaca ) koji su tako nesebicno spremni podijeliti svoje znanje sa drugima...za mene to je najveca blagodat interneta..u osnovi vjerujem da covjek dok ne pokloni niti nema osjecaj da nesto ima..kao ljubav sto se mnozi dijeljenjem..
stavit cu uskoro slikice nekih mojih radova...
Denyken is offline  
Old 30-03-2009, 02:50 PM   #18
FrankoPanko
Senior Member

FrankoPanko's Avatar

Odlicno! Mislim da cemo imati o cemu pricati. Ja gotovo da sam rasprodao sav outboard i uvalio u rack uglavnom svoje sprave. Stvarno ima nesto carobno u tome, zapravo najprije moras biti freak (gear slut) a onda sve ostalo.
FrankoPanko is offline  
Old 30-03-2009, 03:20 PM   #19
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Quote:
Originally Posted by FrankoPanko View Post
Odlicno! Mislim da cemo imati o cemu pricati. Ja gotovo da sam rasprodao sav outboard i uvalio u rack uglavnom svoje sprave. Stvarno ima nesto carobno u tome, zapravo najprije moras biti freak (gear slut) a onda sve ostalo.
je to je istina...vidim da si Pultece napravio...pretpostavljam da si zadovoljan...za sto ih koristis najvise ?
Denyken is offline  
Old 30-03-2009, 06:49 PM   #20
FrankoPanko
Senior Member

FrankoPanko's Avatar

Pultec mi najvise pase na vokalu (ponekad samo kao prolaz sa bypass filterom), na bas gitari i akustarama. Inace mi je spojen preko patch polja u seriju mojih diy sprava: tube preamp-pultec eq-1176- i sve to u Sonic Core (ex Creamware) A16 ultra konverter i to radi jako dobro! Jedino ako zelim jos meksi vokal spojim Siemens V-72 na pocetak umjesto mojeg preampa.
FrankoPanko is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules