|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Znaci McDSP u sve 16?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav Denyken i dobro dosao!
Baci koju fotku tvojih diy Neve-a i API-a. Tko ti ih je radio? |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Poz Mihajlo |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav Denise.Mene zanima da li experimetiras sa procesorima,nebitno kojim,vokalnim,gitarskim,itd. ili imas neke ustaljene masine koje koristis uvijek i koje su to?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
jeste ..Analog channel
![]() uz to i ovo cudo http://www.stillwellaudio.com/?page_id=68 najbolja stvar koja mi se desila od kada sam poceo koristiti plugove ![]() moja najtoplija preporuka !!! P.S. Phoenix na zalost ne mogu koristiti jer sam na LE PT a on je samo TDM ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() napravio sam si mali Reamp-er uredjaj te uz pomoc njega reamp-am signale iz Pro Toolsa..tipa vokal..bubanj..keyboards.. na gitarska pojacala ili mali PA...na taj nacin dobivam neke interesantne lo-fi efekte koje ponovo usnimavam preko mikrofona u doticni session...super stvar! mogu elaborirati podrobnije ako ti nije jasno ovo ... |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() uglavno vecinu stvari koje koristim sam sam napravio...zahvaljujuci internetu i ljudima poput http://www.gyraf.dk/ te friendovima sa http://www.prodigy-pro.com/diy/index.php foruma...sram me je ali nekada mogu reci da se vise druzim sa ovim mojim "virtualnim" friendovima nego sa bilo kim drugim...lijepa je to stvar mogu ti reci...taj osjecaj da kreiras zvuk sa necim sto si stvorio svojim rukama..i sto je pocelo od obicne scheme na papiru...zato sam zahvalan svima onima od kojih sam ucio ( a vjeruj mi ima doista pravih znalaca ) koji su tako nesebicno spremni podijeliti svoje znanje sa drugima...za mene to je najveca blagodat interneta..u osnovi vjerujem da covjek dok ne pokloni niti nema osjecaj da nesto ima..kao ljubav sto se mnozi dijeljenjem.. ![]() stavit cu uskoro slikice nekih mojih radova... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Odlicno! Mislim da cemo imati o cemu pricati. Ja gotovo da sam rasprodao sav outboard i uvalio u rack uglavnom svoje sprave. Stvarno ima nesto carobno u tome, zapravo najprije moras biti freak (gear slut) a onda sve ostalo.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
je to je istina...vidim da si Pultece napravio...pretpostavljam da si zadovoljan...za sto ih koristis najvise ?
|
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Pultec mi najvise pase na vokalu (ponekad samo kao prolaz sa bypass filterom), na bas gitari i akustarama. Inace mi je spojen preko patch polja u seriju mojih diy sprava: tube preamp-pultec eq-1176- i sve to u Sonic Core (ex Creamware) A16 ultra konverter i to radi jako dobro! Jedino ako zelim jos meksi vokal spojim Siemens V-72 na pocetak umjesto mojeg preampa.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
renderiranje projekta | Dompax | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 07-03-2006 07:28 PM |
dithering again (iliti samo ogrebi i blago tebi) | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 12-12-2005 02:16 AM |
Potvrda projekta! | bumbar | DSP forum | 4 | 13-11-2005 06:23 PM |