|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
- Green Street Hooligans - ooodlican film... i jos dva dobra
- Shooter - Wanted - efekti, efekti i jos malo specijalnih efekata... ![]() Pozz
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
e Silicon to je tooo davno sam ga gledao na festivalu trash horora davao se i teksaski masakr stara verzija tada genijalno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
CrossRoad's 1986.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Mozete da mi se mejete, al' ja sam skoro po ko zna koji put odgledao "Star Wars" a i sad svakih par dana odgledam po neku epizodu "X files" prija mi to svojevrsno bezanje od stvarnosti, koja je prilicno ruzna, a i oduvek sam voleo SF...
Zasto se nisam rodio najmanje 250-300 godina kasnije????? Kada ce da dodju moji drugari vanzemaljci da nas malo nauce pameti? (Bilo bi surovo kada ne bi znali za muziku, i bilo bi divno kada ne bi znali za religiju i Bogove, jer to nas je upropastilo vise nego svi ratovi, bolesti i zlocini)
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja to radim non-stop ![]() btw, ovi dana se razvaljujem od sledz hamera i tropske vreline
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Ja pre neki dan ponovo pogledao This is Spinal Tap. Mnogo nezgodan taj engleski humor - kada si klinac tera te da se smeje? budala?tinama na ekranu, kada omatori? tera te da se smeje? sam sebi
![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
ja ovih dana samo pesme i filmove/serije iz osamdesetih, smejem se sebi kolko sam bio pametan i opusten tada, prosto se smejem kako sam se zaglupeo i istraumirao u medjuvremenu
![]() od ovih najtazijih pogledah novog Nicolas Cagea "Bangkok Dangerous" nije los, jedino bedak sto vec svi znaju da Cage nikada ne prezivi kraj filma u zadnje vreme od Cagea preporuka definitivno "Matchstick Man"
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Baraka
baš sam ovih dana ponovo pogledao po 100. put ali sada u HD rezoluciji i ponovo mi vilica otpala...
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 20-03-2009 at 05:42 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
e baraka je bas remek delo
ali postoji film koji je radila ista ekipa pre barake i zove se Koyaniskatzi i jednako je dobar kao i baraka! i cini mi se da postoji deo Poeniskatzi koji je sastavljen od viska materjala prva dva |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |