|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Paul je dobar tehnicar. Mnogima je shreding muzika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Ako je groove dobar, svaki konfekcijski zvuk je dovoljno dobar. Ovakvi tipovi se u okviru "klasične" muzike nazivaju virtuozima, a u okviru R'n'R "atletičarima".
Jbmlg, ja svaku osobu koja ima osećaj za ritam smatram muzikalnom, pa mi se valjda zato čini da je PG neviđeno muzikalan. Nisam mu merio prolazno vreme, ali da imam studio i da mi ovakav atletičar uđe u njega rado bih mu kuvao kafu i dodavao pe?kir. ?to ka?e Reinhardt - pored ovakvih ovakvih muzičara producent nema ba? mnogo posla. Jedino da ka?e: "'ajde ti snimi dupleks dok ja operem d?ezvu". Nikada se nisam lo?io na ovakvu svirku, ali bih se preturajući po radio ili TV kanalima svakako zadr?ao na ovom.
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
To sam bas hteo da spomenem. Mozda nije preterano kreativan sto se pesama tice ali je zato sigurno izuzetno upotrebljiv u studiju kao seshn muzicar i to treba ceniti.
Mudro zboris da je malo kvalitetnih thnicara a sve vise "umetnika"... P.S Nisam neki fan PG-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
I pitam D?eta: "Dobro bre, lo?i? se na Creedence Clearwateritd, pesme od dva-tri akorda, stondirani osminski feel, za?to javno toliko forsira? HM?". I lepo mi rekao čovek: "Metalci umeju da sviraju, neka ih klinci slu?aju pa nek shvate da postoji zanat. Ako imaju talenta mo?da i naprave neku pesmu, a ako i budu pravili lo?e pesme - bar da ukapiraju da treba da ih dobro sviraju". Mislim... ko hoće da uči - mo?e, ko neće - taj verovatno već zna sve ?to mu je potrebno.
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Tacno.Secam se da su u jednom broju REX-a pitali bubnjara R.Corbe,Vicka Milatovica,zasto voli HM,izmedju ostalog je rekao;"zbog toga sto ne moze svako to da svira".E,ajde pustite te price o PG-u,pa ko je naj gitarista itd.mislim,ovakav dijalog na forumu 'gitarska produkcija" je zaista bezveze i potpuno je besmislen.O toj temi je takodje u REX-u govorio V.Stefanovski,kao,ko je najbolji gitarista i lepo objasnio novinaru da na takvo pitanje ne postoji odgovor i kraj price.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What is a good recording studio? | paris.rukiz | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 01-09-2009 03:59 PM |
How good do your demos have to be.... i sl. filmići na tu temu | ANITA | Promocija radova | 63 | 17-04-2007 07:52 PM |