|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Al ja sam u stamparskoj bransi pa znam trikove sa skalperom. Stavis lenjir i nezno predjes skalperom (da ne probije na drugu stranu) i to je to. Ako neces da ti se skida boja kazi im da ti odstampaju na pvc-u. A ako te to sve mrzi onda naruci original jer, da se ne lazemo, ipak je tako najlakse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znam da si u branshi ( ja sam nekad imao kontakata .... ) pa te zato i pitam , a vidis da su uglovi prilagodjeni tasterima .... Sa full colorom , plastifikacijom , solidnim lepkom i nozem za secenje .... to bas i nece da bude jeftini ( a mozda se i varam ??? ) Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Uzmes lenjir i skalper i iseces za 5 min. I ne treba ti lepak ako stampas na muflonu ili pvc papiru.
www.ludekrawepunk.com www.myspace.com/ludekrawe www.myspace.com/studioheadroom www.headroom-production.com Last edited by dawid; 20-01-2009 at 08:28 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
( posto ja nemam ni lepljiv papir i ne znam kako se radi plastifikacija ![]() Jos cu da te castim ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Mozes odneti bilo gde taj jpg (naravno, tamo gde rade digitalnu stampu)i reci im da ti odstampaju. Trebace im 2 minuta ![]() Ako budes u NSu navrati do stamparije gde radim i dzaba cu ti odstampati ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Posalji i meni taj .jpg.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Evo ja sam u Ns do petka pa mogu da ponesem za Maxa i mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Poslao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Evo ih za ProTools, besplatne, bolje su nego te 4keyboard (posebno za crnu tastaturu):
http://www.gearslutz.com/board/new-p...kers-free.html Odstampao sam ih za 55din u copy center kod Bozidarca na samolepljivom papiru i posle nekoliko meseci su pocele da mi se bele ivice na onima na kojima nisam lepo isekao, tako da cu morati jos jedan krug da obrnem (ali sam sada profi za to seckanje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
A u kojoj velicini ovo treba stampati? o.O
Koje su velicine tasteri na tastaturi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gara?a sa re?etkom umjesto zidova?? | stripY83 | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 19-02-2009 02:35 AM |