|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
problem je sto nijedan proizvodjac studijske opreme nema kod nas svoj zvanican servis jer je trziste malo..
pa sprave popravlja majstor za sve..... uglavnom..... tako da kupish spravi i molis boga da se ne pokvari btw: gasis preamp i fantom pri svakom ubadanju i izbadanju sprave (d'izvinete) da ne kazem mikrofona... i kad snimas bubanj i udaraljke obavezno na -20 db sto svi znamo al nije zgore da se pomene...da pozive mikrofoni.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ali evo sta kaze support na Rode-ovom sajtu:
If the problem still persists then we suggest talking to the dealer that you purchased the microphone from before contacting your nearest authorized R?DE service centre. Ja sam to i uradio...Trebalo bi da uvaze garanciju onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
trebalo bi
al to ces saznati kad se cujes sa artistom! srecno i ja imam taj mic kod njih sam kupio fala bogu sljaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Mason
|
![]()
Za početak, registruj mic ovde: http://www.rodemic.com/warranty.php
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
he he... moj Rode nema serial No.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by Jan; 22-01-2009 at 12:42 AM. Reason: greska u kucanju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
What the funk, kontaktirao sam sinevoice-a i detaljno mu obrazlozio problem i covek mi reko da "Posle intervencije nestručnih lica niko normalan ne usuđuje se da pristupi ozbiljnoj popravci.Obratite se firmi kod koje ste kupili mikrofon", jako nadmen stav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Ovo, ovi izgleda jos ne nameravaju da vrate mikrofon...Danas su rekli da ce sutra videti sta je bilo sa njim i na pomen o fabrickoj garanciji od 10 godina rekli da to za Srbiju ne vazi da oni to ne mogu da proslede dalje...Pojma neam sta cu da radim, gospodin Sinevoice se oglasio i rekao da resenje za moj problem postoji i da mu se javim i sad im je receno da do kraja nedelje vrate mikrofon bio popravljen ili ne, eto vec 4 meseca stoji kod njih u servisu u Bajinoj Basti ili u Donjem Brijanju gde vec (ovo za DB je shala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |