|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
eto, ako još neko koristi logic audio platinum 5.5.1, i uz to piše sa našim kvačicama kao ja (čćšđž...) da zna da pjesme ne može otvoriti na drugom sistemu (a da u naslovu imaju takva slova ili da se nalaze u folderu koji se tako zovu) ako u regional settings pod "language for non-unicode programs" ne stavi serbian-latin
valjda je stari lap non-unicode! eto, ja na to nisam obraćao pažnju te sam izgubio par sati na tu glupost, reinstalirajući sistem i čudeći se čudu što ne radi 80% pjesama...ko mi je kriv što ih zovem "ulični" a ne "ulicni"...ili "čaše lomim..." valjda shvatate poentu poz Last edited by bassystem; 08-12-2008 at 01:08 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rock i pop pevači u domaćem filmu | lesha | Razno | 0 | 30-10-2009 12:52 AM |
Ej, koja ovo beshe glupost? | Arthur | Audio Software | 11 | 24-08-2007 03:05 AM |
Tutoriali na domaćem jeziku | R A V E N | Tutorijali | 0 | 17-04-2007 12:49 PM |
Nepismenost u tekstovima na domaćoj sceni | Dushan_S | Razno | 18 | 08-01-2006 01:04 PM |