|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
RS 7000 ne moze (vise) da se kupi nov, a ZVANICNI ZASTUPNIK firme Yamaha (musical instruments) je MITROS MUSIC.
Pozdrav
![]() |
#12 |
mod?rateur analogue
|
![]()
apsurdno bi bilo kupiti novi kad rabljeni moze da se dobije za 400 - 500, a model sa opcijom sa dodatnim izalzima (8 analog, ADAT i SPDIF) za 600 - 700 eura.
i Don Solaris i ja uzesmo po jedan, sa dodatnim ramom na max i to sve.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
za taj novac se rs 7000 moze jedino naci na ebay-u, jedini polovan koji sam nasao u srbiji se nudi za 800 eura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
hvala na informacijama.
je l' znate kako stoji stvar s RM1X? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
mod?rateur analogue
|
![]()
RM1X je malo zaje..an za programiranje.. samo sam citao o tome.. da ima nekih losih rjesenja kad oces slusati individualni sound dok programiras beat u XOX stilu. sad se ne sjecam tocno sto je to bilo. RS7000 je sve to sto je on trebao biti, al na steroidima.
zadnja dva oglasa u zagrebu su bili za RS7000, 3500kn (490e) i 3800kn.. neznam kako je u srbiji. ali i za 800 eura, ako radis takav tip mjuze on vrijedi parem, jer jednostavno ne postoji MPC koji to ima tako rjeseno. kruske i jabuke, pa sad sto ti vise pase. ja znam da ce jednog dana da padne jedan MPC3000, pa nek ide sve u mat***inu. sve se vise palim na to da se vratim na harverski sekvencing. bar za neke tipove produkcija, i naravno live nastupe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
nisam imao prilike da licno isprobam RS7000, ali mnogi koje znam da ga koriste se kunu u njega... takodje je istina da nema skoro nikakvih dodirnih tacaka sa MPC-ovima.
zaista bi mi koristio jedan, to bi resilo moj problem sekvenciranja jer maksimalno zelim da izbegnem koriscenje kompjutera u muzici (osim mozda za snimanje), a s obzirom da sam student, tesko da cu moci da izdvojim 800 eur za njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
tja, 800 nije mala lova. 500, pa i 600 bi moglo da prođe, ako ma?ina stvarno radi posao. za mene je sekvencer ipak centar setupa, ostalo dolazi i odlazi ...
mene zanima da li će ikada naleteti neki roland mc80? kao da niko nijedan nije kupio u ovim krajevima (ili su svi toliko zadovoljni da nemaju nameru da ih prodaju). meni bi i ovaj bio zanimljiv ... ipak sam hardcore korisnik mc50. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland MC-80 hardware sequencer | Zemljanin | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 21 | 18-11-2010 06:04 PM |
iPhone Synth/Sequencer/drum machine !!! | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 13-03-2009 03:55 PM |
Sequencer? | Nyo | Audio Software | 13 | 23-05-2008 12:13 AM |