|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Ma da! sve mu je sranje....i ne zna nista, i ne gotive ga ljudi uopste...
Lose su mu prosle njegove stvari pa mu zato mu daju sve neke majmune da remiksuje (Public Enemy, Jean Michel Jarre, Goldfrapp, Outcast, Oakenfold & Pharell, Moby, Etienne de Crecy, Coca Cola..itd..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]() Quote:
"muzika" mu je sranje. i posle te rechenice tachka stoji. ne mozesh reci za to shto radi ni da je muzika, uopshte. to shto je popularan nije njegovo delo. isto tako je popularna i madona pa je uvek bila sranje.. osim jedne pesme.. benny je pozer, burazer mu nije nikakav muzichar. prodaju sise i dupeta sa jednostavnom brainwash melodijom, koja se ponavlja u svakoj pesmi. i kao shto rekoh, prekini da seresh tako ljudima, stvarno si naporan jbt.. zadrzi napushavanje za sebe.. ili ako imash dobar argument, onda fino napushi kao ja ili lacky ili neko slichan.. a ne ovako.. podsecash me na "net frajere" sa hip hop foruma.. a tu su sve klinci do 18 godina.. iskuliraj se |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Sale, zadrzi se u granicama pristojne rasprave.
Niko ne kaze da nemas prava na sopstveno misljenje, ali : 1. Ne mozes biti kategorican i to nametnuti kao ultimatiivnu cinjenicu 2. Ne smes biti ljut, ako ti se neko suprotstavi 3. Ako te je taj "neko" malo i pecnuo, budi frajer, pa raspravu zadrzi na tom nivou, a ne da planes ovako oko totalne gluposti. Ne stavljam se ni na ciju stranu, a tebi sam se obratio jer si prvi planuo. Ocekujem, radi mira na forumu, da se na ovome i zavrsi. Nema potrebe za time. Pozdrav
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Iako ne gotivim Bennyja ili bilo sta od te sezonske hit komercijale, skidam kapu za rad i pronalazak " Carobne formule" ...
Nije nimalo lako danas osmisliti komercijalu koju ce da slusaju milioni sirom sveta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Uz duzno postovanje, ovdje je te?ko naći ljude koji ne pljuju po tudjim radovima. Benassijeve stvari, koliko god se nekome ne svidjale, zvuce veoma dobro, od kompjuterskih desktop zvučnika pa do velikih klupskih sistema. Mislim da je apsurdno komentarisati kvalitet tih snimaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
banned
|
![]()
Bio je Arthur u pravu na nekom od prethodnih tredova, ovde definitivno fali biljchica za bolje raspolozenje, nesto je heatman postao preterano razdrazljiv 'em osetljiv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() shalim se, nishta loshe nisam mislio.. i to shto sam rekao vrachu (uz sve psovke i uvrede) je bilo iz najbolje namere.. znate kako kazu "put do pakla poplochan je dobrim namerama".. poz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |