|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#12 | |
Mason
|
![]() Quote:
Moje iskustvo sa npr. Ibanez Roadstar II, sto i nije bas tako jeftina gitara, tj. barem tada nije bila, je: -Lubav na prvi pogled. Zgodan vrat, fancy izgled za to vreme, meka i prijatna za svirku, boje... LUDILO i paljevina do bola!!! Kod kuće na pojachalu izlazi sve fenomenalno, lepo i preslatko... sviras prstima, puca kao slap...itd... itd... Na svirci... he, he, nema definicije ![]() ![]() Problem tvoje desne ruke, tona itd. itd... lako rešiš. Zamenom gitare i eto i tona i svega što treba ![]() Ako izuzmemo Sting Ray, Sadowski, šestožičane Pedule, Ken Smith i slična čuda pravljena za virtuozne bassiste koji sviraju specifičnu muziku, ja sam za normalnu, lepu, bass gitaru sa što boljim drvetom i pasivnom elektronikom. Jedan moj prijatelj je nedavno kupio neki Squire Jazz Bass, koji se u odnosu na moj Jazz Bass uopšte ne čuje puno gore, ako se uopšte čuje gore. Znači, može i to, ali uz debelu probu i slušanje, jer je tu stvarno malo teže odabrati komad koji je pristojan, ali ima ih. Takodje danas ima i onih Mexičkih Fendera, koji ne rade ni malo loše za te pare... Pre bih svirao klasičnog Fendera mexikanca, nego jeftinu aktivnu gitaru.
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 02-10-2008 at 09:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
snimanje gitara/iso cab | Reinhardt | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 27 | 04-04-2009 02:36 AM |
Snimanje bassa i gitara za novi album SOPOTa! | Tiki the Boyler | Promocija radova | 10 | 11-12-2008 12:10 AM |