|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
nisam preslusao,niti imam nameru
nije to po mom ukusu,predosadno je |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A za mix i masterig su potpisani neki Italijani (nemogu da se setim imena). Last edited by LACKY; 26-06-2008 at 11:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
gdje ima dima ima i vatre....međutim, ima par dobrih stvari, nemojte tako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
ali sta je sa AUTOTUNE-OM????
pa ni zvezde Lazarevic Produkcije nemaju tako evidentno ispeglan vokal!! Ta jedna ili dve koje je sam napisao mozda jos kao i mogu da prodju, i to mozda - za razliku od ostalih C F G - ali Yu Standard? Mislio sam da nikad necu ovo izreci, niti da to postoji ali to je yu sub-anti-standard |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
vidju ga al se slihta mladjanoj publici sa EXIT spotom... cak se i Negos licno dovatio nosenja kejsova
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Ja takodje spadam u fanove Pilota od vremena "Kao ptica na mom dlanu". Mislim da je nekako bilo du?e u svemu tome, ?to za ovaj album ne bih mogao reći. Dopadaju mi se 2. i 3. stvar (Santana i Guns'n'Roses fazon) a ove ostale mi ne liče na Kikija. Pored blago rečeno čudne produkcije, najvi?e mi smetaju stvari na engleskom jeziku koje zvuče bezveze (naročito zbog tipičnog domaćeg izgovora) i ne znam stvarno ?ta je htio postići sa tim pjesmama? Mo?da popularnostu svijetu?!? Ako to misli onda me je stvarno razočarao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Pojma nemam sta ste ocekivali od Kikija????I kada je pocinjao bio je isto sto i danas,pevacki cista nula,ostalo djene,djene cist komercijalni bend za ono vreme a tad je bilo ujedaca ali pravih.Ali coveku treba skinuti kapu na konto svega ostalog....uspeo je sto mnogi nisu i za zivota nece,nazalost.....pozzz sorry za ot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
Tebi ili se Kiki nesto opasno zamerio ili...... pa koristis ovo da ga ispljujes Primetio sam na ovom forumu da ako nesto neko kaze da ne valja svi za njim da upravu si, a da je neko rekao kako dobar album svi bi rekli "ubija" Poslusajte malo bolje ovo je vrh Ja licno ne slusam ovu vrstu muzike i o pesmama necu ni da komentarisem ali mix, produkcija itd... nemam reci ![]() To je licno moje misljenje da drugi ne zamere |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna novi album | DaBear | Razno | 46 | 31-03-2009 11:43 PM |
AC/DC novi album razvalio!! | DaBear | Razno | 22 | 17-12-2008 02:56 PM |