|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
meni je ovo odlicno!!!
kao sto bi neko rekao sve je tako kristalno!!! svaka "primedba" bi imala veze sa ukusom a to je licna stvar ![]() stvarno super zvuci, eto sto bi OFF rekao neka elektrika u refrenu mozda malko fali, al meni je sve jaaako odmereno i deluje mi jako strpljivo izmiksano ![]() samo jedno pitanje imam: reverbi su mozda za powercorea ili cega? ako nije frka da napises koji je reverb odakle ![]() pozdrav!
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Moguce je da tripujem,ali sa basom se nesto cudno desava na pocetku...ritmicki se raspada i ne ide mi uz pevanje
![]() Inace,sve cisto smiksano,super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
reverb je CSR, ali sam ga budzio duuugo dugo dok nisam dobio nesto da je ok i da nije retko i jeftino.. ![]() @zmaj da, bas tako.. i raspada se, al' meni je to imalo neki smek dok sam radio pa nisam pomerao.. al' ako ti zvuci kao greska onda sam se lose istripovao ![]() sad cu da bacim i na yousendit link da mogu da skinu i ostali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Odlicno,sve na mestu sve pohvale.Jedina ali minimalna zamerka je to sto "b korus" sam po sebi trzi neke harmonske blokove,mislim da je terca malo za ovakav uzlet.Sve u svemu tehincki 10.Ko peva pesmu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() inace lik koji peva je moj ortak iz detinjstva, super muzicar.. tezgari vec 10ak godina.. moze se reci da smo arr uradili 50-50 hvala za "kritike", pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Dobro peva, ozbiljno
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kad ste se prvi put ozbiljno napalili na sound design? | InsaneEyes | Pricaonica | 9 | 06-09-2009 05:43 PM |