|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
jedino je vrach reko dal mu se dja pesma..
![]() ![]() ![]() @maiv: videcu kako cu daodradim sve to.. ne znam.. juche mi je bilo ok, a sad mi je bzvz.. ![]() ![]() shit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Meni je bass prejak,treba mu sredjivanje u rasponu od 80-150hz.
Na vokalu bi stavio i deesser da skine sssss-kanje ![]() U aranzmansko-kompozitorski deo ne ulazim..mada je stvar catchy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Ej...meni si sviđa fazon! Meni je ovo kool!
Eeeeeej bre HeatMan-e ako hoćeš daj ti meni ovo - pošalji mi akapelu i midi pa ima da ti ovo malo naduvam i produvam plus koja džez forica...tanki su ti ovi patchevi...odje ima da legne neki moogi bass ko bombona...dupli dobro komporesovani kick...ljepši e piano i brass i prava klasika! ![]() Last edited by balthazaar; 06-06-2008 at 08:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
jbg da si u bg-u pa aj.. ono.. moram vecheras da ga zavrshim.. kaku ideju imash? sad se i ja neshto premishljam da dodam josh sranja..
![]() @everlast: hvala na commentu.. btw sidechainovao bih bass sa kickom al pojma nemam kako se radi to u sx-u.. i dalje mi je to velika misterija.. osim ako bacim na grupu i bass i kick, al to mi nekako nije bash savrshena opcija.. Last edited by HeatMan; 06-06-2008 at 09:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() Quote:
e...jebaga kad mora večeras da bude gotovo...mislio sam da malo napumpam kick..da stavim malo g-funky sinth bass , al diskretno i da uradim malo drugačije pathceve tog piana i brassa...ma ništa ako ja kafr....nego ti možeš polsati čisto onako - da oprobamo za neku saradnju za ubuduće...zašto da ne?...buraz...ništa te je ne cimam ...meni ni iz džepa ni u džep, nego reko čisto da s enešto šljaka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
hahah.. aj ok.. shta ti treba...? projekat? ima oko giga bar..
![]() ![]() fuck.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Šibni ti meni vokale i ako možeš midije tih linija...ne moraš čitav projekat... mada možeš i samo vokale pa ću ja rekonstruisat beat na osnovu ovog tvog već postojećeg! Uradi kako god , samo da ti je što manje cimanje!!!! Onda okači negdje na net gdje ti odgovara pa se glasni!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
k k.. aj samo da zavrshim sa ovim.. im onto something.. tj odmorniji sam sada.. bacam ti za chuku il tako neshto.. osh po kanalima il samo jedan wav vokala?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
haha, CAR!!!!!! ![]() ![]() ![]() odlicna pesma, samo malo da je vise URA hajmo! fazon zvucno bila bi radio hit, ovako je malo ironicno depresivan fazon, a ako je to bila namera onda si ubo 100000000% perfekat , ocu reci ovo je dosta jako, neki oskar wilde the smiths smoren fazon, tipa - smashing pumpkins - today is best day i ever had, a jeste taj fazon, sto sam tek sad skontao posle treceg slusanja, ovo je odlicno - nista ne menjaj! ako znas sta mislim ![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 07-06-2008 at 12:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
^hahahahah... savrshen komentar.. menjao sam mix samo, i onda sam video da sam u proshlom neke stvari i zaboravio..
elem, sad cu da bacim svezi onlajn fristajl, da shvatite stanje u studiju imam dva kompa za net i za muziku na drugom radim pesme na prvom trazim publiku i eto ja shvatim da mi je losh mix pa probam da se vratim da napravim mali fix medjutim, projekat ne radi prijavljuje neka sranja i eto posle 2 chuke pochinje opasno da me smara pa ja reko, ajd sad cu na rumskom da trazim pomoc al prvi komp nema konekciju od kako proshla je ponoc i tako sam skroz prso i reshio se ucirkam popio dva piva i josh malo vermuta hocu josh, kad u fridzu ponestala cuga da nisam brijo glavu sad bih pocho da se chupam!!!!!1 ":S :S ![]() ![]() ![]() ![]() elem, pesma stize za koji minut, a tebi balti kachim malo kasnije.. ![]() btw, sad sam ja mislim chak i zadovoljan sa mixom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
skica - ajmo znalci | makaay | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 25-05-2008 03:38 AM |