|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Line out sa gitarskog pojacala....???
![]() To je verovatno bio extra usnimak... ![]() Na temu... Pitanje .... Da li je u pitanju ista soba u kojoj si snimao i sa starom opremom ili je druga soba u pitanju?
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
A line out iz gitarskog pojacala... Tu se definitivno slazem sa tobom... Razliciti su kriterijumi za kvalitet snimka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Drugari
Nemam pikapove na gitarama jer nemam ni gitare u grupi......niti koristimo ikakva pojacala Dakle postavka je: tambura, saz, ut,def,frula, dva muska i dva zenska vokala...... od opreme imam : konnekt 8 , B1, Nt2A...+kablovi probao sam da rodu stavim na omni da vata instrumente a B1 blize vokalima........ nije bilo lose mada mislim da je karta sa jedno 8 kanala naj resenje.... baj d vej nemam ni mixer najbolje bi bilo da svak ima svoj mic i da se to snima sve na posebne trake cini mi se..... pre dve godine sam sa jednom drugom grupom u studiju 5 rts-a snimio citav album....svako je bio na po jednom micu...izmedju nas paravani......i sve je islo u studerov 24-kanalni trakash....ispalo je super...i sa mnogo vise duse nego kad e snima kanal po kanal........samo vokal je naknadno sniman...i jedan violinski solo... nego interesuje me za te mic-ove ima li neki specijalni za live sto dobro vataju sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Bas gitara za snimanje | shigumicu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 02-10-2008 09:42 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |