|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
View Poll Results: ko je za belu a ko za crnu majicu? | |||
bela |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 40.54% |
crna |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 59.46% |
Voters: 37. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Cucucucu, a vi planirate 50 komada...
![]() Sto se tice dizajna, prva stvar koja mi je pala napamet je nesto poput ovoga sto je moj komsa Sale uradio davno dekorisanjem svoje majce... ![]() http://www.rumski.com/forum/showpost...8&postcount=39 E, sad, kako ovo zahteva vise od jedne boje, a samim tim vise od jednog evra ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Bez problema bih rekao "i meni jedna crna" ali me muchi velichina tih majca?
Zna li se velichna npr u centimetrima... ja se stvarno nesecam kada sam zadnji put ushao u majcu koja ima oznaku XXL.Jes da kinta nije neka al shta da radim sa nechim shto ne mogu da obuchem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
@dawid
Cekaj, jel bi moglo da se radi stampanje pattern-a poput ovog gore i sl. i koliko bi to kostalo? Koliko bi izaslo koristiti vise pojedinacnih boja?
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da bi moglo tako da se stampa. Ja licno radim na ofsetu tako da bi morao kod kolega iz sita da se raspitam. Pa ovaj pattern ima dve boje koliko sam video. Znaci cena je ista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ima, ali sa prelazima, tako da se to moze voditi kao vise nijansi, ili se nijansiranje radi dodavanjem jedne boje preko druge? Raspitaj se pa javi, mislim da je stari dizajn previse monoton...
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
ma da, nije problem uraditi taj prelaz koliko ja znam. To se onda radi u rasteru pa prelazi jedna boja preko druge. Sad, pitanje je koliko njih je zainteresovano za tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
OK, nek se izjasne sami... A ja cu sutra malo da cacnem stvari, mozda odradim nesto interesantno...
![]()
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Meni crnu i belu, XXL
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rumski Majice...3 put...Akcija | diviner | Obavestenja | 123 | 29-05-2008 03:55 PM |
EQ Majice | Mogli | Razno | 4 | 11-01-2008 11:55 AM |
MAJICE RUMSKI | Mogli | Predlozi i sugestije | 100 | 27-05-2006 05:17 PM |
Majice RUMSKI konacno :) | diviner | Obavestenja | 26 | 01-05-2006 08:49 PM |