|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() sto se danaca tice, kada je pocela pesma pomislio sam "otkud Kyle Minogue sa pesmom 2 Hearts?!" poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
ritam u intru, gruv (koji mi je inace nekako unikatan u 2 hearts), ovo mi je bas preslikano
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
jesi se zezao ali kad pomislis i jeste tako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A takmicili su se u Swe za pjesmu Evrovizije sigurno 3 puta u 4-5 godina sa dobrim rezultatima, mislim da su ove godine bili 3. Nije nemoguce da ce se i oni nekada pojaviti na ESC, ipak su u tom fazonu. Izvinjavam se za OFF topic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ali bas gruv i onaj kontra akcenat na baritonu mi je ipak 2 hearts ![]() mada ovo je nista naspram drugih lopovluka na eurosongu poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
realno nisam iznenadjen
ljudi kradu melodije i zaradjuju milione... uvek bilo i bice... sta masa ta koja prati evroviziju zna o danasnjoj muzici uopste, a da ne pricam o starijim stvarima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
I fracuz je marnuo jednu matoru stvar,cini mi se da je Leo Sayer...Kompletan refren je brutalno ukraden...
A danci su malo "inspirisani" ![]() btw.Niko ne komentarise Bugare...oni su mi bili skroz zanimljivi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
nije bash melodija, al obratite paznju na beat
timbaland http://www.youtube.com/watch?v=2__Qdd11rfA grci http://www.youtube.com/watch?v=8MVqbovtL7k mislim, aj ova pandjabi sitar-like melodija je kradena trista puta.. pa aj kao da iskuliram.. mada ovo je kao koto il ovaj izvorni grchki.. da ga hebem.. zaboravih kako se zove.. uzo? ![]() al beat.. ALI BEAT!?!?!? koji je josh uvek svez..? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nenene.. josh i ove rechi..? wtf?! ja ne znam.. ono.. ne idem u grchku ovo leto.... mada, nigde ni ne idem.. ![]() Last edited by HeatMan; 28-05-2008 at 07:30 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |