|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
meni je bolji ad od ezdrummera ali su mi cinele (ali bas sve)
![]() tako da ga kombinujem uvek sa nekim drugim koji ima ok cinele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Preporučam Addictive!
![]()
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Meni je po svemu bolji ad od ezz, narocito su cinele bolje odradjene. Cinele kod ezz-a su mi najlosiji deo ovog programa.
Mada ... od nedavno koristim bfd2, tako da ... cuje se razlika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Još jedan plus za addictive drums! Poseduje sve potrebne kontrole i efekte. Na veoma brz i komforan način se može doći do željenog zvuka. Lično, preset-i mi se ne sviđaju, i potrebno je dosta da se radi na zvuku dry bubnja zavisno od vrste muzike. Mislim da se dobro pokazuje u projektima koji zahtevaju jak "Groove" dok kod akustičnih i ambijentalnih projekata nije zadovoljavajući!
Za vlasnike "jačih" DAW mašina ipak preporuka BFD 2! Last edited by radsoul; 15-06-2008 at 10:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Mozda nije na odmet probati i drum iz Cakewalk Studio Instruments.
Nisam radio sa njim,ali sam ga nedavno instalirao i cini mi se da nije los.Malo cu se pozabaviti i njime. Pozdrav!!! P.S. Ali,uvek se drzati Addictive-a!Sto je sigurno,sigurno! Last edited by lesha; 16-06-2008 at 12:09 AM. Reason: piraterija |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Koristim AD odkad su izislu i zadovoljan sam. Samo steta sto XLN Audio malo oduzuje sa novim AD PAK-ovima. Al bice bolje.
Licno mi je AD bolji od EZ bukvalno u svemu. Veliki + za EZ je sto ima dosta EZX-ova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Meni je AD super!
Uradio sam nekoliko "albuma" raznih zanrova sa AD-om i pokazao mi se kao "pravi bubnjar"! Svirao (programirao) sam ga kao da je ziv covek odsvirao bubanj i skoro da nema nikakve razlike u odnosu na zivi bubanj. E sad, nisam koristio njegove prostore, EQ i ostale gluposti koje ima na sebi, jer mi jedino to na njemu ne radi kako treba, odnosno kako ja hocu, ostalo je sve super. Toplo ga preporucujem svima (koji imaju strpljenja da ga programiraju kao da snimaju zivi bubanj)!
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Uop?te ne razumem kako svakih malo neko upoređuje AD sa EZ Drummerom, kad su to babe i ?abe. Mo?ete upoređivati AD BFD i Superior, EZ je potpuno drugačija varijanta gde su samplovi već ofarbani i jako je mala mogućnost menjanja postojećeg ali mu to naravno i jeste svrha tj zato je Ea-Sy Drummer
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Addictive drums 1.5 adrenaline | dejankuki | Audio Software | 0 | 22-10-2009 10:48 AM |
Addictive drums & GM | Inovative_kg | Audio Software | 11 | 24-03-2008 09:20 PM |
Addictive Drums | Zid | Audio Software | 9 | 12-05-2007 09:39 AM |