|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() AIR 15 vec ne bih odbio, ali to smo vec u nekoj drugoj kategoriji. Njih sam cuo jos ranije, imao prilike i raditi na njima jedan dan, oma bi ih uzeo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Budi oprezan.... ja sam takodje imao uzasno iskustvo sa Dynaudiom, i to, verovao ili ne sa AIR15, na kojima sam uradio svoje najgore mixeve u zivotu. Pored njih su stajali tannoy a800 (aktivni system 800), koji su bili mnogo upotrebljiviji i sa 'vise bassa'). NAravno - prostorija ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Mnogo zavisi od prostora...ista kutija u razlicitim prostorima zvuci sasvim drugacije.. Ja sam imao srece sa KRK-om jer mi ih je distributor pozajmio na vikend pa sam ih cuo u svom prostoru i navikao sam se na njih mujevito brzo... Ko zna, mozda da su mi doneli Dynove i da sam ih cuo kod sebe, bio bih sasvim drugacijeg misljenja...
Ma najbitnije je da svako nadje sebi kutiju koja mu najvise odgovara za rad. Sasvim je sve jedno da li je to Yamaha, Dynaudio, KRK, Tannoy ili stagod... Sva sreca pa je studijskih monitora goooomilaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nista te ne kosta da proveris, ako budem sam, bices mi drag gost ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Sigurno postoji prostor u kom bm15 a daju svoj maksimum,ali u mom prostoru
se nisu nikako pokazali.Imao sam utisak da bi za neki kafic bili mega hit,sve je bilo razmuljano(doduse basa je bilo i suvise,ali potpuno nedefinisanog) ,a imao sam uporedo sa njima na testu i Adam p22,tako da su mi bili povezani oba i mogao sam naizmenicno da ih slusam,i p22 ih je jednostavno oduvao,te li ih nisam ni vratio u radnju ![]() Adam-Dynaudio 1:0 u gostima. To je moje iskustvo,a moguce i moj ukus. Ali,A 7 je best buy za te pare,slusao sam ga,neces pogresiti s njim. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
200 zena, 400 sisa...
![]()
![]() |
#19 |
Ivan Lekic
|
![]()
kod mene bm15 sviraju opasno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
ja imam suprotno iskustvo....dynaudio su mi uvek bili ispred adama...
pre neki dan sam u novom studiju slusao adam s3a i emes blue hr.... emes ih je oduvao, detaljniji, vise definisanog basa, precizni srednji i vise detalja u visokima ne znam, ali ja ne mogu sa adamom da nadjem zajednicki jezik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TANNOY REVEAL AKTIV 66D ili DYNAUDIO BM5A | mozart554 | Monitoring | 15 | 27-09-2008 07:26 PM |
Dynaudio BM5A+sub vs dynaudio BM15p | chubich | Monitoring | 13 | 21-09-2007 08:46 PM |
dynaudio bm5a | OFF | Monitoring | 14 | 04-10-2005 12:28 PM |
Dynaudio BM5A vs. ADAM P11A | dr.Ru | Monitoring | 4 | 31-01-2005 04:38 PM |